NIKAD VIĐENO: Snimak sahrane Velibora Dunjića, vođe Zvezdinih navijača! (VIDEO)

Na snimku se pojavljuje većina vođa navijačke grupe "Delije Sever", funkcioneri Crvene zvezde Dragan Džajić i Marko Nikolovski, kao i prvotimci Nenad Milijaš, Boban Bajković i Darko Lazović. Sahrani je prisustvovao i bivši vođa Grobara Miloš Radosavljević Kimi

  • 44

Na društvenoj mreži Jutjub pojavio se snimak sahrane Velibora Dunjića, vođe navijačke grupe Crvene zvezde "Delije", koji je ubijen u oružanom obračunu 16. maja ove godine.

Nepoznati napadač je pucao na Dunjića ispred jednog beogradskog splava i s tri hica ga usmrtio. Tom prilikom je teško ranjena, Nina Šobota, koja je s njim bila u automobilu.

Neposredno nakon ubistva, policija je saopštila da je poznat ubica Dunjića, kao i da se za njim izntenzivno traga. Međutim, on do danas nije pronađen.

Novinarima, kao ni fotoreporterima, nije bio dozvoljen pristup na sahrani Dunjića.

Međutim, na pomenutom snimku se pojavljuje većina vođa navijačke grupe "Delije Sever", funkcioneri Crvene zvezde Dragan Džajić i Marko Nikolovski, kao i prvotimci Nenad Milijaš, Boban Bajković i Darko Lazović.

Sahrani je prisustvovao i bivši vođa Grobara Miloš Radosavljević Kimi (pojavljuje se na 8:37 ovog snimka), kao i predstavnici gotovo svih većih navijačkih grupa.

Oproštajni govor je održao Vladan Šavija, a Dunjić je pokopan uz pesmu "Dobro znaj".

Pogledajte ovaj do sada neobjavljivani video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cccc!

    10. jul 2014 | 14:50

    Kakav trag za sobom je ovaj mladi covek ostavio u zemlji Srbiji, cime se bavio, na koji nacin je zasluzio ovoliku popularnost, da mu na sahranu dodju ovako velike zverke iz jednog svetski priznatog fudbalskog kluba...? Jos jedna potvrda sprege kriminala i fudbala u nasoj jadnoj i sve jadnijoj toboz, drzavi...! Pokoj mu dusi...!

  • maxaleon

    10. jul 2014 | 12:32

    Uzor ??? Nedaj boze jedan ludak manje u gradu. Cim je krenuo tim stopama znao je da ce ovako proci

  • W

    10. jul 2014 | 14:13

    Pa ovde ima jedno 50 kojekakvih dilera,koje bi samo sproveo u maricu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA