KRISTIJAN GOLUBOVIĆ: Policija u CG me privela jer mi je bezbednost ugrožena!

Golubović je na Fejsbuku napisao da su ga u crnogorskoj policiji ispitivali satima o najintimnijim sitnicama, kao i da su mu oduzeli pancir

  • 37
Kristijan Golubović Foto: S. Pikula

Razlog zbog kog je podgorička policija privela Kristijana Golubovića (44) bio je da ga upozori da nije bezbedan u Crnoj Gori, kaže Golubovićev advokat Nikola Todorović.

- Prema mojim informacijama, Golubović je odlučio da se vrati u Srbiju pošto je na informativnom razgovoru, na kojem se zadržao nekoliko sati, upozoren da mu je u Crnoj Gori ugrožena bezbednost. Rečeno mu je i da bi zbog toga bilo najbolje da se u Crnoj Gori ne zadržava dugo i ja očekujem da će se on već danas vratiti u Srbiju - objasnio je Todorović.

Na svom profilu na Fejsbuku oglasio se i Kristijan koji je s prijateljima krenuo u posetu manastiru Ostrog, prenosi Kurir.

- Juče sam, po ulasku u Crnu Goru sa svoja tri prijatelja, imao strogu pratnju policije, da bi nas pred ulaz u Podgoricu uhapsili i odveli u glavnu policijsku stanicu. Kao razlog su naveli da moraju da nas provere do koske zbog naše bezbednosti. Pokušali su da nam uzmu DNK uzorke, otiske, slikali su nas i ispitivali satima o najintimnijim sitnicama. Oduzeli su mi pancir košulju, navodeći da mi je s njom bezbednost ugrožena. Ha-ha-ha, pravi primer vređanja inteligencije pametnog čoveka - napisao je Golubović na svom profilu na Fejsbuku.

Golubović se na svom profilu na Fejsbuku požalio i da je tokom saslušanja dobio samo jednu flašicu vode.

- Sve mi je to smešno jer, ako mi je život u opasnosti, onda nisu smeli da mi oduzmu pancir - napisao je Kristijan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca Lukac

    12. jul 2014 | 00:30

    Uvek se smejem njegovim komentarima. Smatram da "gostoprimstvo crnogoraca prema kriminalcima" treba primeniti u Srbiji. Izvozni proizvod crne gore (kriminalce) treba vratiti nazad.

  • Dajmler

    12. jul 2014 | 00:45

    Ovaj lik nije realan, jednorozi su realniji od njega

  • Miloš

    12. jul 2014 | 00:17

    Svaka čast bratskoj Cg! A ti parazitu bez dana radnog staža pričaj te bajke sam sebi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA