UŠAO U BOLNICU SA SEKIROM: Pretio sestrama i lekarima!

Sumnja se da je M. Z. danas u prepodnevnim satima u Zdravstvenom centru "Studenica" u Kraljevu pretio medicinskom osoblju. Policija je izašla na lice mesta i protiv osumnjičenog preduzela odgovarajuće zakonske mere

  • 33

Kraljevačka policija uhapsila je M. Z. (33) iz Konareva kod Kraljeva zbog sumnje da je pretio zaposlenima u Zdravstvenom centru "Studenica".

Kako je saopštila PU Kraljevo, on je uhapšen po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužioca i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Sumnja se da je M. Z. danas u prepodnevnim satima u Zdravstvenom centru "Studenica" u Kraljevu, pretio medicinskom osoblju. Policija je izašla na lice mesta i protiv osumnjičenog preduzela odgovarajuće zakonske mere.

Policija je od osumnjičenog oduzela sekiru, koju su pronašli u rancu koji je nosio sa sobom. M. Z. će u zakonskom roku biti prividen Osnovnom javnom tužiocu u Kraljevu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    14. jul 2014 | 16:34

    verovatno se coveku smucilo vise sve

  • abc

    14. jul 2014 | 16:37

    Pa muka coveka, muka je svima od bahatosti vecine sestara i lekara

  • Zoki

    14. jul 2014 | 16:56

    Sigurno nije bez razloga. Mafija u belim mantilima. Najgori su oni iz bolnice u Petrovcu na Mlavi i Pozarevcu. Gdeje taj ministar zdravlja da preduzne nesto. U Petrovackoj bolnici umiru bolesnici kao vrapci zbog nebrige medicinskog osoblja Neka ode neko i pogleda tamnosnju situaciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA