Novinarki NIN-a potrebna pomoć!

Udruženje novinara Srbije poziva sve koji mogu da pomognu novinarki nedeljnika NIN Ivani Janković, da novac uplate na račun UNS-a kod Vojvođanske banke 355-1008613-10 sa naznakom POMOĆ ZA NOVINARKU IVANU JANKOVIĆ

  • 3

Novinarki nedeljnika NIN Ivani Janković potrebna je naša pomoć - njoj je hitno potreban novac za transplantaciju bubrega.

Kod nje je posle višedecenijske borbe sa dijabetesom došlo do teških komplikacija (dijabetička nefropatija tj. otkazivanje rada bubrega), zbog čega je od prošle godine na dijalizi. Međutim, dijaliza se u njenom slučaju pokazala neefikasnom, prenosi B92.

Jedini izlaz, u stvari šansa da preživi, je transplantacija bubrega. Lekari su u njenom najboljem interesu predložili Tursku jer joj je organizam iscrpljen od osnovne bolesti -dijabetesa, a u Istanbulu su rezultati transplantacije kod takvih bolesnika prilično uspešni.

RFZO ne pokriva ovakve intervencije, a operacija i troškovi lečenja iznose 30.000 evra. Jedina mogućnost da naša koleginica ode što pre na transplantaciju je da prikupimo potreban novac.

Udruženje novinara Srbije poziva sve koji mogu da novac uplate na račun UNS-a kod Vojvođanske banke 355-1008613-10 sa naznakom POMOĆ ZA NOVINARKU IVANU JANKOVIĆ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakica

    14. jul 2014 | 23:06

    Prosto ne mogu da vjerujem da jedna kuca,institucija kao NIN nije u mogucnosti da sa racuna sindikata izdvoji 30 000 eura za svoju oboljelu koleginicu.

  • Snezana

    14. jul 2014 | 23:18

    Ovo sam upravo procitala i zaprepastila se.Radi se o izuzetnoj osobi.Nadam se da ce se priteci u pomoc tim pre ako se ima u vidu da je njen sada vec pokojni otac bio izuzetan covek i kao lekar nema toga kome nije pomogao.Molim njene kolege i sve koji je poznaju da agresivnije krenu u kampanju.

  • nedja

    27. jul 2014 | 22:55

    PA lepo treba se zeni pomoci,UZETI PARE od OGNJENOVICA,odmahhhhh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA