Uhvatio manijaka kako mu siluje sina, pa ga razbio od batina (FOTO)

Jedan otac je zatekao u svojoj kući Rejmonda Folendera (18) kako napastvuje njegovog sina. On je nenadano došao kući i čuo neobičnu buku iz spavaće sobe, a kada je video šta se događa, počeo je da ga tuče i rukama i nogama

  • 77

Otac je slučajno došao kući i video kako jedan dečak seksualno zlostavlja njegovog jednaestogodišnjeg sina, pa ga je pretukao do neprepoznatljivosti.

- Lokva krvi je ostala kada sam ga prebio. Dođite i pozovite hitnu pomoć, trebaće mu - rekao je policiji otac (35).

Policija je na podu našla Rejmonda Folendera (18) u nesvesnom stanju . On je zlostavljao dečaka i to u njegovoj vlastitoj kući, u Dejtona Biču. Modrice je imao oko lica i usana, a oči su mu bile natečene i imao je dosta posekotina po telu.

Kada su upitali ljutog oca da li je upotrebljeno neko oružje, odgovorio je "moje stopalo i moja pesnica". On tvrdi da je, kada je oko jedan sat popodne svratio s posla do kuće da uzme nešto za jelo, čuo neobičnu buku iz spavaće sobe, i tamo Folendera zatekao spuštenih pantalona, u seksulnom činu sa svojim 11-godišnjim detetom.

- Ima sreće što verujem u Boga, jer bih ga inače ubio - izjavio je, vidno potresen.

Dečak je tokom istrage ispričao da je tog prepodneva sa drugarima igrao video-igrice, ali da ga je, kada su svi ostali otišli, Folender odvukao u spavaću sobu i svukao mu pantalone i seksualno ga napastvovao, kao što je to povremeno činio već tri godine.

Zlostavljač je sa dečakom bio u bliskim porodičnim odnosima, i pretio mu je da će se nešto strašno desiti ukoliko nekome kaže šta mu je radio.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA