BRUTALNO: Procureo stravičan snimak ubistva Arkanovog tigra! (VIDEO)

U Popovića su od strane nepoznatog napadača ispaljena tri hica u glavu i telo, koji je odmah potom pobegao. Sumnja se da je ubica nekadašnjeg pripadnika "crvenih beretki" sarađivao sa Darkom Šarićem

  • 18

Snimak ubistva Gorana Popovića (39), osvanuo je pošto su ga zabeležile kamere!

Ovaj Srbin, koji je rođen u Hrvatskoj, ubijen je  u Santa Kruzu u Boliviji.

Za vreme ubistva, Popović je sedeo u internet kafeu. U njega su od strane nepoznatog napadača ispaljena tri hica u glavu i telo, koji je odmah potom pobegao. Sumnja se da je ubica nekadašnji pripadnik "crvenih beretki" i da je sarađivao sa Darkom Šarićem.

- Saučesnik je napadača čekao na motoru, a nakon toga su zajedno pobegli sa mesta zločina - ispričao je za lokalne medije očevidac ubistva u kafeu, koji je posle zločina zatvoren.

- Popovićev identitet je naknadno utvrđen, kada su uzeti otisci prstiju. On je kod sebe imao lažna dokumenta, koja su glasila na ime David Eterović Melgar. Njegova likvidacija je najverovatnije nastavak obračuna narko-kartela s pripadnicima balkanske mafije - otkrivaju izvori iz istrage.

Takođe navode da je likvidacija Popovića najverovatnije povezana s nedavnim ubistvom Gorana Frederika Stavrića u Limi. Pogledajte snimke!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA