Zaustavljen šverc marihuane sa Kosova!

Policija je, u mestu Jabuka kod Pančeva presrela dva vozila u kome su bile po tri osobe, nakon čega je izvršeno i pretresanje kuće u Jabuci, gde je u dvorištu pronađena marihuana, upakovana u pakete od po pola kilograma, sakrivena u burad sa džibrom pripremljenom za rakiju

  • 3

Uspešnom akcijom kriminalističke policije Policijske uprave u Pančevu presečen je kanal šverca marihuane sa područja AP Kosovo i Metohija, a protiv pet osoba, od kojih su tri sa područja KiM, određeno je policijsko zadržavanje i podneta krivična prijava Višem tužilaštvu u Pančevu.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije krivična prijava protiv pet osoba podneta je zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, u mestu Jabuka kod Pančeva, nakon dužeg operativnog rada, presrela dva vozila u kome su bile po tri osobe, nakon čega je izvršeno i pretresanje kuće u Jabuci, gde je u dvorištu pronađena marihuana, upakovana u pakete od po pola kilograma, sakrivena u burad sa džibrom pripremljenom za rakiju.

U akciji pančevačke policije zaplenjeno je oko dva kilograma opojne droge marihuane, oduzeta su dva putnička vozila "golf 3" i džip "BMW X5", jedan skuter i dve vazdušne puške.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA