UŽAS: Libanska devojčica motkom bije sirijskog izbeglicu! (VIDEO)

Potresni snimak libanske devojčice koja štapom bije sirijsku izbeglicu, dečeka koji je malo stariji od nje pojavio se na Jutjubu i izazvao zgražavanje

  • 33

Video koji se pojavio na Jutjubu pokazuje libansku devojčicu koja drži motku u ruci i bije dečaka, izbeglicu iz Sirije. Da stvar bude gora nju zdušno bodre članovi njene porodice koji su i zabeležili čitav slučaj.

Naime, na snimku je prikazana devojčica starosti između 2-3 godine koju zovu Abas. Ona držeći štap udara dečaka, nešto starijeg od sebe. Sirijski dečak je izbeglica, koji pokušava da se odbrani, kleči sateran u ćošak, sa uplašenim izrazom na licu, nadajući se da da mala nasilnica neće jako udarati. Ipak napad se nastavlja, a stariji čovek koji se pojavljuje u kadru pokazuje devojčici kako da sa obe ruke drži štap, ne bi li ga što jače udarila.

Ni to nije bilo dovoljno ovim monstruoznim roditeljima, pa su naredili ćerki da baci štap i nastavi da šamara dečaka i bije ga pesnicama po glavi. Vapaji rasplakanog dečaka nisu dopirali ni do koga. Čak ni stariji napadač, kog je ova užasna scena zabavljala, nije "odoleo" da ne udari jadno dete.

Ono što je najpotresnije jeste činjenica da su čak iako mali i nedovoljno edukovani o svetskim prilikama ovi mališani podstaknuti na nasilje i to sve zahvaljujući roditeljima koji ih od malena uče da mrze.

Pogledajte potresan video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pavle

    21. jul 2014 | 15:39

    Stvarno sam morao prekinuti gledanje do kraja, toliko mi je bilo muka. Ne krivim ovu devojcicu jer odrasli to traze od nje, a njih bi najradje unistio da vise ne postoje....boze ima li te...

  • Ica

    21. jul 2014 | 15:48

    Srce moje malo, kako moli za milost. Nije ni devojčica kriva, ona nema svest sta je dobro i loše. Uče je mržnji i samo za to zna. Kuda je otišao ovaj svet, ljudi moji, srce mi je prepuklo od bola. Mili dečak, ukradeno detinjstvo i život. Pogledaj ga Bože, molim ti se.

  • black&white

    21. jul 2014 | 15:26

    Katastrofa,poremećena nacija,šta su im deca kriva? Ovo je užas ... Jadno dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA