ŽELIMO PRAVDU: Protesti ispred ruske ambasade u Kuala Lumpuru

Protest ispred ruske ambasade u Kuala Lumpuru organizovali su mladi iz najveće malezijske političke stranke UMNO, a demonstranti su uzvikivali "Želimo pravdu" i zahtevali su od vlasti da uhvate one koji su odgovorni za nesreću

  • 7

Oko stotinu demonstranata protestovalo je jutros ispred ambasade Rusije u Kuala Lumpuru, mašući transparentima i tražeći pravdu za žrtve pada aviona Malezija erlajnsa, koji se srušio u četvrtak 17. jula na istoku Ukrajine.

 

Demonstranti su uzvikivali "Želimo pravdu" i zahtevali da vlasti uhvate one koji su odgovorni za obaranje malezijskog putničkog aviona na teritoriji Ukrajine koju kontrolišu proruske snage, pri čemu je poginulo svih 298 putnika i članova posade, prenela je agencija AP.

 

 

Protest ispred ruske ambasade u Kuala Lumpuru su organizovali mladi iz najveće malezijske političke stranke, UMNO.

 

Jedna od zaposlenih u ambasadi je izjavila da je osoblju naloženo da ne izlaze izvan ambasade. Ona nije želea da kaže svoje ime pošto nije ovlašćena da daje izjave medijima.

 

Avion Boing 777 kompanije Malezija erlajns, na letu Amsterdam - Kulala Lumpur, srušio se 17. jula na istoku Ukrajine, u regionu Donjecka, 60 km od ruske granice, odnosno u zoni sukoba proruskih snaga i ukrajinske vojske.

 

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ap0calypto

    22. jul 2014 | 11:05

    Idite ispred Američke ambasade ako zaista trazite istinu. A ako su vas platili da stojite tamo, mozete i ispred naše da budete

  • Юлия

    22. jul 2014 | 12:59

    Pogresili ste, treba da budete ispred Americke ambasade, sto se mene tice mozete i da je srusite.

  • DD

    22. jul 2014 | 14:32

    AMERIČKI POKUŠAJ RUŠENJA PUTINA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA