Pogledajte Seksi snimak! (VIDEO)

Ako želite da saznate šta se desi kada muž slučajno šeruje snimak seksa sa svojom ženom, pročitajte redove koji slede

  • 0

Reditelj Džejk Kasdan je 2011. napravio hit komediju, "Loša učiteljica", u kojoj su glavne uloge poverene Kameron Dijaz i Džejsonu Sigelu. Tri godine kasnije, na istu ekipu i isti, prepoznatljivi humor, nailazimo u njegovom novom filmu "Seksi snimak" koji stiže u domaće bioskope 24. jula!

Priča se vrti oko susreta Džej (Džejson Sigel) i Eni (Kameron Dijaz) čija je ljubav na početku zabavljanja bila intenzivna. Posle 10 godina braka i dvoje dece, njihovom ljubavnom žaru bila je potrebna iskra podsticaja.

Kako bi osvežili vezu, rešili su da se snimaju dok isprobavaju svaku pozu knjige "Radosti seksa" u tročasovnom, maratonskom izdanju.

Na prvi pogled, to je odlična ideja, a onda su shvatili da njihov najprivatniji snimak, više nije privatan. Svesni da ih samo jedan klik deli da budu ogoljeni pred svima, ulaze u trku sa vremenom, kako bi povratili svoj video snimak.

A on će otkriti mnogo više nego što su mislili da mogu da podnesu. Biće to noć, koju nikada neće zaboraviti.

- Eni i Džej su par koji je već deset godina u braku. Imaju dvoje preslatke dece i sada se nalaze u onoj fazi veze, kada se ne trude mnogo da održe plamen koji ih je i spojio. Imaju veoma srećan i skladan brak, ali kao i većina parova, nemaju toliko vremena za seks - izjavila je glavna glumica filma, Kameron Dijaz nastavljajući:

- Tako da Eni dolazi na genijalnu ideju, da se snime za vreme seksa, kao, "to će biti uzbudljivo, zabavno, a onda ćemo ga obrisati". I tako nastaje urnebesna komedija, noć puna avanture za Eni i Džeja, u kojoj pokušavaju da dođu do svog video snimka kako bi ga obrisali. Umesto da ga obriše, Džej greškom šeruje njihov najintimniji video zapis. I njih dvoje će učiniti sve, kako bi taj snimak uništili. U jurnjavi punoj tenzije, istina o njihovom odnosu će izaći na videlo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA