Ovo je poslednji selfi u oborenom malezijskom avionu (FOTO) (VIDEO)

Samo tri sata nakon poletanja na "odmor iz snova", kako su izjavili njihovi prijatelji, majka i sin su izgubili živote zajedno sa 296 preostalih putnika i članova posade

  • 3

Geri Slok (15), iz Holadnije, napravio je u oborenom malezijskom avionu poslednji selfi u životu zajedno sa svojom majkom, Petrom Langeveld, nekoliko sati pred smrt.

Majka i sin krenuli su na odmor koji je bio organizovan za samohrane majke i njihovu decu. Samo tri sata nakon poletanja na "odmor iz snova", kako su izjavili njihovi prijatelji, izgubili su živote zajedno sa 296 preostalih putnika i članova posade.

Slok, mladi golman jednog holandskog kluba, bio je jedan od 80 mladih koji su u ovoj nesreći doživeli tragičnu sudbinu.

Među preminulom decom nalaze se tri bebe koje su se vraćale u Maleziju nakon posete rodbini u Holandiji, tri devojčice iz Australije od osam, devet i dvanaest godina, kao i veliki broj tinejdžera.

Voz sa vagonima-hladnjačama u kojima se nalaze tela žrtava leta MH17 stigao je u Harkov, gde će ih preuzeti članovi holandskog koordinacionog centra, a potom će biti avionom prebačena u Holandiju radi identifikacije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoki

    23. jul 2014 | 00:48

    Iskrenog srca mi je zao sto ti i majka niste stigli na omiljen odmor zeleo bi iz svoga srca da si imo naljepsi odmor sa majkom . Ali nazlaost si krivica jedne americke politiki koja nevredi ni 2 dinara nazalost se ti i tvoja majka izgubili zivot jedne politike izmisljanja i filmoske diskografijie klosara kojih se smatraju njenim 11/09 da volarijau svet. Zelim tebi o tvoji majci koja je bila najbolja na svetu da tu deste imate srecu najvecu

  • lazar

    23. jul 2014 | 13:41

    Zasto putnicki Avioni nemaju padobrane!? Putine Putine daj to malo dole u Ukrajini radikalnije neka se dovedu u redu ta marva bez repa!!!

  • Milan

    23. jul 2014 | 02:32

    Da je Avion oborio bilo ko treba da odgovara Putin mozda nemoze da kontrolise pijane ili neizivljene jadnike ako su svjesno uradile ovo,isto kao sto ni nasi vladari nisu mogli ,ali treba da po najvise odgovara onaj ko je poceo taj rat ,lako ga je nac iako se utisao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA