KONOBAR PREMLATIO TURISTU: Žalio se na uslugu, pa mu kelner razlupao glavu bokserom!

Holandski turista se žalio na sporu uslugu, a konobar u Poreču ga je premlatio. Holanđaninu je slomljena vilica, nos i naprsla mu je lobanja

  • 51

Tražio večeru dobio batine! Hrvatska policija u Poreču podnela je krivičnu prijavu protiv Hajdina Bilalija (23), konobara porečkog restorana "Bijeli san", zbog toga što je slomio vilicu Holanđaninu M. Rolemanu, koji je u restoran došao na večeru sa suprugom, četvoro dece i porodičnim prijateljima.

Roleman je bio nezadovoljan uslugom i nekoliko puta je prigovorio Bilaliju zato što predugo čekaju. Svedoci kažu da mu je Bilali rekao da odu i da ne moraju da plate ništa osim pića. Usledila je svađa, a zatim je Bilali fizički nasrnuo na gosta.

Udario ga je više puta pa je Holanđanin pao, a tom prilikom je zadobio teške povrede glave - prelom nosa, potres mozga i otvoreni prelom lobanje. Holanđanin je operisan u lokalnoj bolnici.

Neki svedoci tvrde da je konobar gosta udario u glavu bokserom, ali policija nema dokaza za to. U vreme napada Trg Matije Gupca, gde se nalazi restoran "Bijeli san". bio je pun turista, pretežno Holanđana.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • m

    22. jul 2014 | 17:38

    radila u radnji gde su dosli jedni turisti iz nemacke. pricaju na nemackom misle da ne znam jezik i kazu kako je ovde-moze lako da se ukrade?ja gledam belo u njih oni nastavljaju da se dogovaraju i ne mogu da verujem da se dogovaraju sta da ukradu... tako svaki strani drzavljanin moze zbog kradje samo lakse da ode kuci...odu u motel jedu piju ne plate i samo ih transportuju vlasniku se ne refundira novac. ko zna kako su ga maltretirali i da li je imao povoda ali sigurno mu je pukao film...ipak nasiljem nista nije resio...

  • Werp690

    22. jul 2014 | 18:54

    Sigurno ga nije pretukao zato sto je usluga bila spora nego se Holandjanin pravio "baja" misleci da je sto je seo tu da jede kupio i restoran sa sve osobljem.Coveku je prekipelo da ga ovaj ponizava,a nekako sam siguran da je bas to radio i na kraju je dobio ono sto je i zasluzio.

  • becarpaprikash

    22. jul 2014 | 17:21

    Čudno neko ime, za Hrvata!... Neka, tako su širili loš glas i o nama po čitavoj evtopi, prokleti "Ptarši"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA