Uhapšen diler u Beogradu sa kilogramom marihuane!

U ovoj akciji je zaplenjeno i 30 grama heroina, gram amfetamina, dve elektronske vagice za precizno merenje sa tragovima opojnih droga, više od 200 grama smeše paracetamola i kofeina, 130 evra i 72.200 dinara

  • 5

Pripadnici beogradske policije uhapsili su M. P. (25) iz Beograda, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenili kilogram marihuane.

U ovoj akciji je zaplenjeno i 30 grama heroina, gram amfetamina, dve elektronske vagice za precizno merenje sa tragovima opojnih droga, više od 200 grama smeše paracetamola i kofeina, 130 evra i 72.200 dinara.

Ukupna vrednost zaplenjene robe se procenjuje na 550.000 dinara, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Policajci su najpre kod osumnjičenog M. P. pronašli dva paketića sa opojnom drogom amfetamin, a pretresanjem stana koji je on iznajmio radi držanja droge, pronađen je i vakumirani paket sa oko kilogram marihuane, kese sa heroinom, marihuanom i smešom paracetamola i kofeina.

Osumnjičeni M. P. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA