Nema dokaza da su Rusi direktno umešani u obaranje aviona!

Međutim, američki obaveštajci ocenjuju da je Rusija "stvorila uslove" za obaranje, naoružavši proruske borce. Prema navodima obaveštajaca, koji su insistirali na anonimnosti, oni nemaju saznanja da su ruski stručnjaci bili prisutni kada je raketa ispaljena i da su proruski raketaši obučavani u Rusiji

  • 24

Američki obaveštajci tvrde da nema dokaza da je Moskva direktno umešana u obaranje malezijskog aviona na istoku Ukrajine. Prema navodima AP-a, putnički avion je oboren raketom "sa -11" zemlja-vazduh koju su ispalili "proruski separatisti".

Međutim, američki obaveštajci ocenjuju da je Rusija "stvorila uslove" za obaranje, naoružavši proruske borce.

Prema navodima obaveštajaca, koji su insistirali na anonimnosti, oni nemaju saznanja da su ruski stručnjaci bili prisutni kada je raketa ispaljena i da su proruski raketaši obučavani u Rusiji.

Zaključili su da je avion najverovatnije oboren greškom.

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iznogud

    23. jul 2014 | 00:00

    znaci usa je naoruzala i stvorila alkaidu i onda je ona odgovorna za sve teroristicke akte na svetu koje je alkaida izvela

  • Petar

    23. jul 2014 | 00:17

    Gdje nestao onaj malezijski avion za kojim se tragalo, pa sad opet malezijski avion, mislim da je amerima.malezija pokusni kunic!

  • Vojin

    23. jul 2014 | 00:11

    Kako god okrenes Rusija kriva, al' ako cemo vec od Kulina Bana, da nije bilo Zapada i demonstracija u Kijevu koje je podrzavao, tek do ovoga ne bi doslo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA