Beogradski pekar likvidiran zbog švaleracije?

- Istraga će ići i u pravcu preljube jer je Savan voleo da se zabavlja sa ženama i nije mu bilo bitno da li su u bračnim vodama ili tome slično - naveo je izvor lista "Alo"

  • 6
Policijski uviđaj Foto-ilustracija: sxc.hu/djayo, morczyk, Telegraf

Pekar Savan Burmudžija (40) iz Beograda ubijen je juče ujutru u pekari "Čarobnjak" u Bačvanskoj ulici, u blizini Centralnog zatvora. U njega je za sada nepoznati napadač ispalio dva hica iz pištolja, a prema prvim sumnjama policije, motiv zločina je preljuba!

- Beživotno telo pekara je oko 5 ujutru našla radnica "Čarobnjaka". Zatekla ga je u klečećem položaju, s glavom prislonjenom na pod. To ukazuje da je ubica pekara naterao da klekne, što je ovaj i učinio, a zatim mu je ispalio dva hica u grudi. Druga pretpostavka je da je pekar pokušao u tom položaju da umoli egzekutora da mu poštedi život - kaže za "Alo!" izvor blizak istrazi.

On navodi i da je Savan ranije bio vlasnik pekare, ali da mu je posao propao i da se tada zaposlio u "Čarobnjaku".

- Istraga će sigurno pokazati šta je motiv ovog ubistva. Jedan od pravaca istrage je i eventualni dug prema zelenašima. S druge strane, istraga će ići i u pravcu preljube jer je Savan, kako su rekli radnici i oni koji su ga poznavali, voleo da se zabavlja sa ženama i nije mu bilo bitno da li su u bračnim vodama ili tome slično - naveo je izvor ovog lista.

Slavica, radnica u pekari koja je pronašla Savana, nakon kratkog saslušanja u policiji u kojem je opisala u kom položaju je našla pekara, rekla je da je uvek dolazio na posao oko 4 sata ujutru.

- Zaista ne znam šta bi mogao da bude uzrok ubistva. On je bio veoma vredan pekar. Šokirana sam - kratko je rekla Slavica, a potom u prisustvu više inspektora zaključala sada zapečaćena vrata pekare.

Nedaleko od mesta zločina, trojica mladića su se držala za glavu i bila veoma tužna, ubrzo se ispostavilo da su to Savanovi učenici, koji su sa njim bili pre noć pre ubistva u pekari sve do 21 čas.

- Ne želimo ništa da kažemo. Čekamo da čujemo vesti iz policije. U ovom trenutku ne znamo šta bismo izjavili - bilo je sve što su rekli ovi mladići.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeljko

    23. jul 2014 | 20:07

    On nije nikoga silovo,a ovi ugrozeni muzevi i momci bi to trebali da rese sa svojim zenama odnosno devojkama!!!

  • indy

    23. jul 2014 | 20:24

    Saucesce porodici. Tuga tuzna da nekog ubijes tako hladnokrvno.

  • Pekar rizicno zanimanje.

    23. jul 2014 | 19:01

    Ubo se na kiflu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA