Kamion pregazio ženu na Dorćolu: Samo je podletela pod točak!

- Stao sam na pešački i propustio dva pešaka pa nastavio da vozim. Ženu nisam video, ne znam odakle je došla, samo je podletela pod točak - kaže vozač kamiona koji je jutros pregazio stariju ženu u Dunavskoj ulici

  • 2

Mirno beogradsko jutro obeležila je nesreća u Dunavskoj ulici. Naime, vozač kamiona je pregazio ženu starije životne dobi, nakon čega je unesrećeni žena ostala mrtva na licu mesta.

 

- Ženska osoba preminula je od povreda zadobijenih, kada je oborilo teretno vozilo danas oko 09.35 časova u Ulici Dunavska 20 na Dorćolu u Beogradu - rečeno je u Informativnoj službi MUP-a.

 

Vidno uzrujan od šoka vozač kamiona M. N. je za "Blic" ukratko opisao događaj.

 

- Stao sam na pešački i propustio dva pešaka pa nastavio da vozim. Ženu nisam video, ne znam odakle je došla, samo je podletela pod točak - kaže vozač kamiona.

 

 

Policija sumnja da je nesrećna žena pretrčavala ulicu i da je u kamion udarila sa strane s obzirom da na vozilu nema nikakvih tragova napred.

 

Hitna pomoć je, nažalost, samo mogla da konstatuje smrt. Uviđaj policije je u toku.

 

- Preminula je ženska osoba stara oko 70 godina - potvrdila je portparol Hitne pomoći Nada Macura i dodala da se nesreća dogodila kod okretnice autobusa javnog gradskog prevoza na liniji 26.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA