Diler bežeći bacao drogu, pa udario u policijski auto!

Novosađanin Ž. D. pokušao da pobegne inspektorima, bacajući usput iz automobila paketiće droge, koju je policija kasnije pronašla. Osumnjičeni je autom udario u policijsko vozilo, a zatim se fizički opirao hapšenju

  • 6

Novosadska policija uhapsila je tridesetsedmogodišnjeg Novosađanina Ž. D. i odredila mu zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je prodavao drogu i da je napao policajce na dužnosti, javio je novosadski "021".

On je sinoć, u Rumenačkoj, pokušao da pobegne inspektorima, bacajući usput iz automobila paketiće droge, koju je policija kasnije i pronašla. Osumnjičeni je autom udario u policijsko vozilo, a zatim se fizički opirao hapšenju.

Kada je, po naredbi sudije, policija pretresla stan koji on koristi, pronašla je heroin i kokain, ukupne težine 160 grama, kao i dve vage za precizno merenje i novac, u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da je stečen prodajom droge.

Tokom pretresa, Ž. D. je pokušao da udari jednog od inspektora.

Ž. D. će biti doveden na saslušanje tužiocu, uz krivičnu prijavu koja ga tereti za neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    24. jul 2014 | 15:58

    Ne ide mu se u cuzu, lepse je jesti leba bez motiku... :)

  • ILIJA☆

    24. jul 2014 | 16:03

    Super...inspektorima još za koji procenat smanjiti plate...

  • miki

    24. jul 2014 | 16:39

    Sad umesto vagice lopaticu pa u padinjak ,taman je vreme za okopavanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA