HILARI KLINTON: Bil je zavistan od seksa jer ga je majka zlostavljala!

- Kada majka radi to što je ona uradila, to vas zauvek obeleži - rekla je Hilari, ali nikakve konkretne detalje o tom navodnom zlostavljanju nije iznela

  • 24

Sverkrva je kriva! U jeku seksualnog skandala između Bila Klintona i Monike Levinski, tadašnja prva dama Amerike Hilari Klinton stala je u odbranu svog muža istakavši da njegova zavisnost od seksa potiče od činjenice da ga je majka zlostavljala kada je bio dete.

Ovo je objavila novinarka i dobitnica Pulicerove nagrade Lusinda Frenks, kojoj je Hilari 1999. dala intervju, ali je tu izjavu nekadašnje prve dame obelodanila tek sada.

U tom intervjuu, Klintonova je za Bilovo ponašanje okrivila svoju svekrvu Virdžiniju Keli, koja je i tada bila pokojna. Hilari je istakla da je ona sina zlostavljala i povređivala “tako da ne biste poverovali”.

- Kada majka radi to što je ona uradila, to vas zauvek obeleži - rekla je Hilari, ali nikakve konkretne detalje o tom navodnom zlostavljanju nije iznela.

Još detalja iz ovog intervjua biće poznato naredne nedelje, kada treba da izađe knjiga memoara Melinde Frenks.

Magazin "Dejli njuz" je, međutim, imao uvid u verziju memoara Frenksove u kojoj se iznose detalji o poremećenim odnosima između majke i babe bivšeg predsednika, pri čemu Klintonova suprugovu preljubu opisuje kao “greh iz slabosti”, i tvrdi da mu je ostala privržena uprkos “ogromnom bolu i ogromnom gnevu” zbog neverstva.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA