VLADIČIN HAN: U sudaru poginuo muškarac, a četvoro povređeno!

U čeonom sudaru dva putnička vozila, niških i leskovačkih registracija, poginuo je muškarac iz Leskovca. Nesreća se najverovatnije dogodila zbog preticanja na mestu gde to nije dozvoljeno

  • 0

Jedna osoba je izgubila život, a četvoro ih je lakše povređeno u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u petak rano ujutro na magistralnom putu Niš-Skoplje, nadomak Vladičinog Hana.

Do čeonog sudara najverovatnije je došlo zbog preticanja na mestu gde to nije dozvoljeno, kaže portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković, prenosi Okradio.rs.

- Još uvek nemamo precizne informacije, niti identitet poginule i povređenih osoba, pošto je uviđaj u toku. Znamo samo da su se sudarila dva putnička vozila, jedno niških, a drugo leskovačkih registracija. Na licu mesta poginuo je muškarac iz Leskovca. Ostalim povređenim licima, lekarska pomoć ukazana je na licu mesta. Do nesreće je najverovatnije došlo zbog nedozvoljenog preticanja - kaže Stamenković.

Ovo je druga saobraćajna nesreća u poslednjih 10 dana. U sudaru dva putnička vozila pre šest dana na magistralnom putu kod Džepa, četiri osobe su zadobile lakše i teže telesne povrede. Uzrok je isti, preticanje preko pune linije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA