BRUKA I SRAMOTA: Preminulom reditelju, Timotiju Bajfordu, čestitali rođendan!

- Sve najbolje, Timoti! Uživaj u punoj brzini - jedna je od bizarnijih poruka na profilu ovog neverovatnog čoveka. Na ovu veliku sramotu svim ljudima koji su napisali neprimerene čestitke pokušao je da im ukaže jedan od Timotijevih poštovalaca, ali ni to nije pomoglo

  • 16

Timotiju Džonu Bajfordu, preminulom britanskom reditelju, piscu, fotografu, profesoru književnosti, a pre svega autoru neprevaziđene TV serije za decu "Neven" i "Poletarac", juče su na Fejsbuku, na dan njegovog rođenja, mnogi ljudi, na našu veliku sramotu, napisali vesele rođendanske čestitke.

- Sve najbolje, Timoti! Uživaj u punoj brzini - jedna je od bizarnijih poruka na profilu ovog neverovatnog čoveka.

I mnoge druge čestitke ne zaostaju u svom crnilu: "Želim vam radostan i veseo rođendan i sve najlepše", "Timoti, srećan rođendan, sve najbolje od srca".

Na ovu velikuj sramotu svim ljudima koji su napisali neprimerene čestitke pokušao je da im ukaže jedan od Timotijevih poštovalaca.

- Obaveštavam sve "neobaveštene" koji po automatizmu čestitaju rođendane (nažalost, videh te postove te se zgranuh), da je veliki čovek i gospodinTimoti Bajford preminuo 5. maja 2014. godine. Radovali bismo se danas, 25. jula, njegovom 74. rođendanu. Počivaj u miru, dragi naš učitelju. Uz tvoja neprolazna TV dela smo odrastali. Hvala ti - napisao je ovaj poštovalac.

Nažalost, ni to nije pomoglo, šteta je već učinjena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matori

    26. jul 2014 | 10:42

    Mozda nisam u pravu ali odavno mi se cini da su FB i ostale mreze jedna velika glupost koja nas definitivno otrze od normalnog i realnog zivota

  • Goran

    26. jul 2014 | 10:42

    Imajte u vidu da neki ljudi možda nisu obavešteni da je Timoti preminuo. Ne znam zašto bi bilo ko to namerno radio.

  • omg

    26. jul 2014 | 12:40

    Sva ta čestitanja rođendana preko fejsa upravo pokazuju da se radi o čistoj rutini. Zato niti čestitam rođendane preko fejsa niti me zanima ko će mi čestitati jer to nije iskrena čestitka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA