OKONČANA KRVAVA DRAMA: Ubio ženu, gosta, pa sebe!

Najverovatnije je reč o bračnoj svađi između konobarice i njenog supruga. Muškarac je ušao u lokal u Osijeku i počeo da psuje, a nakon svađe otišao po automatsku pušku i počeo da puca

  • 2

Jedna žena i jedan muškarac ubijeni su nešto posle 11 sati u kafiću u Osijeku, a kako prenose mediji specijalci su u istom lokalu nekoliko sati kasnije pronašli mrtvog napadača.

Sat vremena nakon pucnjave u caffe baru "Tiho" u Ulici Leopolda Mandića, dva vozila Hitne pomoći i dalje sa upaljnim rotacijama stajala su na glavnom putu, bez mogućnosti da priđu ugostiteljskom objektu.

Ceo kraj je bio okružen specijalcima koji su u nekoliko navrata razmenili vatru sa nepoznatim muškarcem koji je ušao u kafić s automatskom puškom i počeo da puca. Prema rečima Tihomira Međugorca, sina vlasnika kafića, najverovatnije je reč o bračnim nesuglasicama, prenosi jutarnji.hr. 

Radnica lokala Slađana Petričević je u brakorazvodnoj parnici, a u lokal je došao njen suprug koji je odmah počeo da viče. U svađu supružnika se umešao i jedan od gostiju kafića, na šta je napadač otišao do svog automobila, uzevši iz njega automatsku pušku. Po povratku u kafić napadač, prema nezvaničnim saznanjima medija, Ivica Petričević zvani Musa, ubio je suprugu Slađanu i gosta kafića Draga.

Oko 14 sati ubica se nakratko pojavio pred vratima kafića i započeo komunikaciju s policijskim pregovaračem, ali je to trajalo svega nekoliko minuta posle čega se ubica u vidno alkoholizovanom stanju vratio u kafić, naveo je Jutarnji list.

Policija nije potvrdila da je došlo do razmene vatre, a kako prenose mediji Petričević je pretio da će aktivirati bombu ukoliko se neko približi lokalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA