FENOMENALNO: Napravite i vi svoj čamac od plastičnih flaša (FOTO) (VIDEO)

Negotinac Dragan Stojimirović napravio je sam čamac od pet ambalaže. Svojoj lađi nadenuo je ime "Dragana", a za njenu izgradnju bilo je potrebno stotinak flaša, malo žice, daska i malo umešnosti

  • 5

Dragan Stojimirović iz Negotina je sa svojom "lađom" ove godine prava atrakcija na Kusjačkoj plaži na Dunavu. Ono po čemu se njegova lađa razlikuje od ostalih je to što je napravljena od pet ambalaže.

On je ceo svoj postupak izrade redovno postavljao na svoj Fejsbuk profil, a mnogi su sumnjali u njega i njegovu ideju. Međutim, ubrzo su se svi "nevernici" uverili da lađa ne samo da može da plovi, već je i u potpunosti sigurna.

-Isprobao sam sa sinom najpre u plićaku, a sada plovimo bez ograničenja. Tokom prve vožnje imao sam problem sa veslom, ali je i to rešeno - objašnjava Dragan Stojimirović, zvani Sulja.

Svojoj lađi nadenuo je ime "Dragana", a za njenu izgradnju bilo je potrebno stotinak flaša, malo žice, daska i malo umešnosti.

Pogledajte promo film o lađi "Dragani" koju je napravio Dragan Stojimirović:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    27. jul 2014 | 16:29

    Super lepo izgleda a sto najbitnije funkcionalno. Ovako nesto bi i meni trebalo kad idem na pecanje na dunav samo kao dodatak posto sam neplivac morao bi da napravim i misice od flasa da ne potonem ako se prevrnem slucajno :)

  • Goran ns

    27. jul 2014 | 19:15

    Baja bi morao da ima prsluk kao i dete koje sefi ispred njega. Ali mi srbu smo ... "hrabri" ... nece nista biti

  • Milena PG

    27. jul 2014 | 16:43

    Svaka cast! Ovoga se nebi niko sjetio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA