Dve osobe povređene u udesu, mladić uboden nožem

- Mladić star oko 19 godina je oko 00.10 časova u Ulici Svetozara Radojčića na Zvezdari zadobio ubodnu ranu u predelu između lopatica - rekla je Macura

  • 2

Tokom noći u Beogradu se dogodio saobraćajni udes u kojem su povređene dve osobe, od kojih jedna teže, a jedan mladić je uboden nožem, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

 

- Mladić star oko 19 godina je oko 00.10 časova u Ulici Svetozara Radojčića na Zvezdari zadobio ubodnu ranu u predelu između lopatica -  rekla je Macura.

 

Mladić je, prema prvim saznanjima, bio alkoholisan, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

 

Dve ženske osobe, koje su se nalazile na motoru, povređene su u udesu, koji se dogodio oko 21.30 časova u Ulici Olge Jovičić u Kotežu, rekla je Macura.

 

 

Tom prilikom teže je povređena ženska osoba stara oko 28 godina koja je zadobila povrede glave i leđa u slabinskoj regiji, potres mozga i uganuće levog skočnog zgloba, istakla je Macura.

 

Devojka stara oko 20 godina, vozač motocikla, zadobila je povredu glave, rascep usne i povredu levog kuka, rekla je Macura i dodala da su obe osobe prevezene u Urgentni centar.

 

Saobraćajni udes se dogodio i oko 22 časa u Južnom bulevaru 112, ali je jedno lice odbilo bolnički tretman, navela je Macura.

 

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do 06.00 sati obavila 107 intervencija od kojih 19 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 246 intervencija od kojih 67 na javnim mestima, precizirala je Macura.

 

Lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, astmatičari i psihijatrijski pacijenti, dodala je Macura.

 

Portparol Hitne pomoći je savetovala uzimanje tečnosti, nošenje boce sa vodom, uzimanje vitamina, adekvatno oblačenje i oprez u saobraćaju.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tesla

    30. jul 2014 | 08:06

    Dokona omladina, ne zeli da radi vec stvara drzavi probleme! Odmah doneti zakon gde ces morati da radis sta ti se ponudi tako da neces imati vremena a ni snage da uradis nesto ovako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA