Pokušao da zakolje ženu u bolnici, lekari ga u tome sprečili!

Na Internom odeljenju Opšte bolnice u Boru J. M. (68) je počeo da tuče nevenčanu suprugu M.S. (68). U jednom trenutku, dohvatio je kuhinjski nož, koji je poneo sa sobom i pokušao da prekolje ženu. Patrole policije su ubrzo stigle i lišile slobode J. M.

  • 0

Borska policija je uhapsila J.M. (68), iz Bora, jer je na Internom odeljenju Opšte bolnice u Boru nožem, koji je poneo sa sobom, pokušao da zakolje svoju nevenčanu suprugu M.S. (68).

On je došao u bolnicu u pripitom stanju i ušao u sobu u kojoj je ležala njegova nevenčana supruga, koja je od njega otišla pre dve nedelje.

Došlo je do svađe, nakon čega je J.M. počeo da tuče M.S. U jednom trenutku, dohvatio je kuhinjski nož, koji je poneo sa sobom, i pokušao da prekolje ženu.

M.S. je uspela da se odbrani, ali je posečena po rukama, kojima je uhvatila sečivo. Tragediju su sprečili lekari i medicinsko osoblje, koji su uspeli da savladaju J.M. i pozovu policiju.

Patrole policije su ubrzo stigle i lišile slobode J.M. Njemu je, nakon saslušanja, podneta prijava zbog ubistva u pokušaju, nakon čega je sproveden u Okružni zatvor u Zaječaru.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA