ONI SU PROKLETI: Malezijski avion za dlaku izbegao sudar na pisti!

Malezijski avion je morao prinudno da se zaustavi pri poletanju jer mu se na putu našla letelica druge aviokompanije, koja se u tom trenutku pripremala za sletanje. Na sreću, nesreća je izbegnuta i životi putnika i članova posade nisu bili ugroženi

  • 7

Pet meseci nakon nestanka leta MH370 na području Indijskog okeana i dve nedelje od nesreće u Ukrajini u kojoj je srušen MH17, još jedan avion Malezije Erlajns našao se u velikim problemima, ali je katastrofa izbegnuta u poslednjem trenutku, preneli su strani mediji.

Avion Malezije Erlajnsa trebalo je da poleti iz Adelaidea u Kuala Lumpuru, ali je morao prinudno da se zaustavi pri poletanju jer mu se na putu našao avion "Tigerairea Australie" koji se pripremao za sletanje.

Iz Malezija Erlajnsa nisu hteli da komentarišu ovaj incident, a australijske vlasti su istakle da ni u jednom trenutku nije bio ugrožen život putnicima i članovima posade.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA