Starca tipovao komšija, prebili ga maloletnici!

Pretučeni starac prebačen je u borsku bolnicu, gde je utvrđeno da su mu polomnjene kosti lica. On se trenutno bez svesti nalazi na Odeljenju centralne intenzivne nege Opšte bolnice u Boru i prognoze za njegov oporavak su neizvesne

  • 14

Zbog sumnje da su pre nekoliko dana I. T. (73), iz borskog sela Zlot, brutalno prebili, nakon čega su mu oteli 12 hiljada evra, šest dukata, 40 hiljada dinara, lovačku pušku i pištolj, policija je jutros uhapsila njegove komšije M.F.  (81), S. D. (59), E. M. (27) i S. J. (34), kao i dvojicu maloletnika od 15 i 17 godina.

Kako se sumnja, sve je ''tipovao'' M. F., koji je znao da njegov komšija ima bogatu ušteđevinu, koju je, navodno, krio u skrovištu koje je izdubio u cigli. Sve to je kazao S. D. koji je organizovao pljačku.

Razbojnici su, pod okriljem mraka, ušli u dvorište I. T, ali ih je starac čuo. Izašao je napolje, gde su ga maloletnici napali i pretukli bejzbol palicama, dok su S. D, E. M. i S. J. izvršili premetačinu. M.F. je, navodno, čuvao stražu.

Razbojnici su pronašli i pokupili novac, dukate i oružije, nakon čega su pobegli, ali ih je policija, posle nekoliko dana, jutros sve pohvatala.

Zapomaganje I. T. su čule komšije, koje su pozvale policiju. Starac je odmah prebačen u borsku bolnicu, gde je utvrđeno da su mu polomnjene kosti lica. On se, trenutno, bez svesti, nalazi na Odeljenju centralne intenzivne nege Opšte bolnice u Boru i prognoze za njegov oporavak su neizvesne.

Šestorica razbojnika su uhapšeni, podneta im je krivična prijava, nakon čega su sprovedeni u Okružni zatvor u Zaječaru.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    1. avgust 2014 | 17:54

    I treba da vas bije interventna maloletni smradovi

  • Bojan

    1. avgust 2014 | 17:42

    Po 30 godina, čisto upozorenja radi za ostale skotove koji o tome razmišljaju. Ovog što ga je tipovao 40 godina, ime i slika da se zna ko je!

  • sta sad?

    1. avgust 2014 | 17:24

    i sta sad, ljudi kad dolaze iz inostranstva na odmor treba da se plase razbojnika? Da se plase da spavaju u sopstvenoj kuci? Jos je ovo sve dobro, uskoro ce biti mnogo gore na semaforima ce da cupaju ljude iz kola, da ih prebijaju i otimaju kola. Klizimo u anarhiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA