U petak Dan žalosti u Subotici

Ova odluka je usledila nakon jutrošnjih saznanja da je beživotno telo maloletne Subotičanke pronađeno na deponiji nedaleko od Sombora

  • 18

Povodom tragične smrti maloletne Tijane Jurić iz Subotice, Gradsko veće grada Subotice je na današnjoj sednici donelo Odluku da se 8. avgust 2014. godine (petak) proglasi za Dan žalosti na teritoriji grada Subotice.

 

Ova odluka je usledila nakon jutrošnjih saznanja da je beživotno telo maloletne Subotičanke pronađeno na deponiji nedaleko od Sombora. Osumnjičeni koji je priznao ubistvo je kasno sinoć priveden, u toku je istraga i obdukcija koja će pokazati sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog ishoda.

 

Na društvenim mrežama od besa i osude za ubicu do podrške i solidarnosti sa porodicom žrtve.

 

 

Tragedija porodice Jurić koja je pogodila čitavu Srbiju, ali i region kako se informacija širi, posebno se manifestuje na društvenim mrežama gde se u znak solidarnosti sa izgubljenim mladim životom menjaju profilne slike simbolično u crne fotografije. Društvene mreže prepune su osuda, emotivnih reakcija, ali i poruka podrške porodici Jurić da istraje u ovim teškim trenucima.

 

Neki od naših posetilaca kroz komentare na nedavne vesti o Tijani pozvali su sugrađane da se večeras u 20 časova okupe na Gradskom trgu i zapale sveću za Tijanu, a istim povodom da se okupe kraj Zelene fontane i sutra (petak) od 19 časova.

 

 

Tačno vreme i mesto sahrane tragično preminule sugrađanke biće naknadno saopšten.

 

(Telegraf.rs / subotica.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miseta

    7. avgust 2014 | 18:06

    Da li samo Subotica place? Ljudi cela Srbija je u soku!!!

  • Miseta

    7. avgust 2014 | 17:14

    Molim, ne Subotica da bude u zalosti, vec cela SRBIJA. Svi smo se molili da se to dete nadje zivo.

  • ns

    7. avgust 2014 | 17:32

    Iz beca sam i da nemam 2 male dece odma bi dosla! Pratila sam od prvog dana ovu nesrecu i svako jutro kad otvorim telegraf sam se nadala da su je nasli! Vest da je mrtva me strasno potresla!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA