TIJANIN OTAC: Mediji su me ucenjivali, ako im ne dam izjavu, neće da objave sliku moje devojčice!

Igor Jurić je rekao da je porodica od Tijaninog nestanka 26. jula prolazila kroz pakao i precizirao da je bilo pritisaka sa svih strana, uključujući i novinare

  • 73

Neki mediji su bili "mnogo surovi" u izveštavanju o nesreći Tijane Jurić, izjavio je danas otac ubijene devojčice Igor Jurić, napominjući da su ga pojedini čak i ucenjivali da im da izjavu, jer u suprotnom neće objaviti Tijaninu sliku.

- Neću da ih imenujem, oni znaju koji su u pitanju. Kad čovek dođe u ovakvu situaciju da mu nema deteta, onda vi (mediji) na neki način "upakujete" još 10 stvari, pa ti nije dovoljan bol što ti nema deteta, nego moraš da se boriš i sa svim ostalim stvarima da bi se pravdao - rekao je novinarima Igor Jurić.

On je rekao da je porodica od Tijaninog nestanka 26. jula prolazila kroz pakao i precizirao da je bilo pritisaka sa svih strana, uključujući i novinare.

Porodica se zato nada da će ubistvo njihove ćerke i tragedija koju su doživeli biti poslednja u Srbiji.

(Telegraf.rs / Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    7. avgust 2014 | 23:15

    Profesionalni mediji su od izuzetne vaznosti za zdravo drustvo, nazalost niti je nase drustvo zdravo niti su nasi mediji na nivou kakvom bi trebali da budu. Neka je maloj Tijani laka zemlja.

  • Dina

    7. avgust 2014 | 23:04

    Daj Boze da vas dve nikad ne saznate odakle coveku snaga da prezivi smrt deteta. I ne lupetajte vise, pametnjakovica imamo I previse.

  • Milomir

    7. avgust 2014 | 23:37

    Pre svega uzas je sto se dogodilo tom detetu ali da pogledamo malo trezvenije.Prvo je bilo reci o nekekvom signalu mobilnog sa madjarske granice,pa su aktivirali i njihovu policiju,zatim zemlja u gepeku onog nesrecnika,da li je bio slucajni odabir male Tijane,da li bi ocajnim roditeljima palo na pamet ovako nesto u tom trenutku,nov auto ubice a zivi kao podstanar od mesarske plate,poneo je i pistolj kako njegova majka kaze...ne dao Bog ovo nikome da se desi...ali tu mozda ima jos sto-sta,zato polako sa krvozednim komentarima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA