TIJANIN TATA: Čuvajte svoju decu, ulicama šetaju zli ljudi!

- Moj će život biti misija da se borim da se takve stvari nikad nikome ne dese jer znam kroz šta sam prošao! Znam da ću u toj svojoj misiji imati podršku mog anđela, koji nas sada sve posmatra odozgo. Neka nas Bog čuva - rekao je Igor Jurić

  • 19

Igor Jurić, Tijanin otac, sa velikim bolom je rekao da su deca naše najveće blago i da ne smemo da zaboravimo da treba da ih čuvamo.

 

- Ja sam svoje izgubio i nadam se najstrožoj kazni za Tijaninog ubicu, pa zato svi vi, komšije, prijatelji, čuvajte svoju decu, čuvajte ih jer hteli mi to priznati ili ne, našim ulicama šetaju ljudi koji su zli i koji su spremni na najgora moguća dela, što je moja Tijana osetila na svojoj koži - rekao je on i dodao:

 

- Moj će život biti misija da se borim da se takve stvari nikad nikome ne dese jer znam kroz šta sam prošao! Znam da ću u toj svojoj misiji imati podršku mog anđela, koji nas sada sve posmatra odozgo. Neka nas Bog čuva - zaključio je on, piše Blic.

 

Juče, pre samo veče kada su grobari lopatama poravnali humku, zav ršena je na najtužniji mogući način drama koja je trajala 14 dana.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nena

    9. avgust 2014 | 23:45

    Deca od 15 do 18 godina ostaju i duz od 12 sati, cak i do 3 sata. Kada im se to uskrati , oni kazu svi ostaju do 1,2... Veliki je problem kad se pocelo izlaziti posle 10 u grad. Sve u svemu ovo sa Tijanom je tragedija antickih razmera. Dete je toliko milo i fino, ubica se ogresio do Boga. Ovo je strasno i svi cemo izaci ostecene duse posle ovoga. Tuga velika.

  • Gari Garinča

    9. avgust 2014 | 23:16

    Saučešće porodici,ali ipak mislim da deca nemaju šta da rade na ulici u ponoć jer postaju lak plen raznim perverznjacima, psihopatama i ludacima. U moje doba (ne tako davno) se znalo...do plafon 22h u kuću!

  • TiM

    9. avgust 2014 | 23:25

    Najiskrenije saučešće porodici. Ne daj bože nikom ovo što je vas zadesilo. Ne prestajem da mislim o Tijani. Monstrumu želim da narednih 50 godina živi u najvećim mukama,a daće bog da hoće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA