FITNES-INSTRUKTORKA: Tijanin ubica me napao na Adi, ali sam ga prebila! Slutila sam da će napraviti zlo

- Udarala sam ga rukama, po glavi... Ne znam ni sama koliko puta! Iako je znatno viši i krupniji od mene, ni u jednom trenutku nije pokušao da se odbrani - priča instruktorka fitnesa Nataša Nikolić (35) koja je prošle godine pretukla ubicu Tijane Jurić

  • 95

Instruktorka fitnesa Nataša Nikolić (35) tvrdi da je prošlog leta na Adi Ciganliji izmlatila Dragana Đurića, monstruoznog ubicu Tijane Jurić, koji je bez ikakvog povoda pljunuo na plaži.

- Bila sam sa drugaricama na Adi i baš sam legla na ležaljku kada je pored mene prošao visoki, krupni mladić i, onako uz put, pljunuo me po butini! Bila sam preneražena i šokirana šta me je snašlo! Nisam mogla da verujem! Krv mi je navrla u glavu i onako mahinalno, bez razmišljanja, dihvatila sam punu šaku šljunka i bacila na njega. Iako sam ga pogodila pravo u glavu, nije se ni okrenuo, samo je nastavio da ide pravo... - kaže Nataša za "Informer".

Zatim je potrčala za njim i počela da ga bije čime je stigla.

- Udarala sam ga rukama, po glavi... Ne znam ni sama koliko puta! Iako je znatno viši i krupniji od mene, ni u jednom trenutku nije pokušao da se odbrani! Niti je izustio ijednu reč! Mlatila sam ga čas levom, čas desnom rukom, a udarci su odzvanjali. On je sve to ćutke podnosio i kada sam ga dobro izmlatila, bez reči je otišao dalje - priča Nataša.

Ona smatra da je Đurić mogao da je oduva jednim udarcem da je hteo da joj uzvrati.

- Ali nije jer je evidentno slabić i kukavica koja ima problem sa ženama! Još tada sam, prepričavajući svima šta me je snašlo, reklada će taj kad-tad da siluje ili napadne neku ženu. I nažalost, bila sam u pravu - zaključuje Nataša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dane

    11. avgust 2014 | 18:42

    Instruktorko,neznam dali zelite medijsku paznju ili nesto slicno ali citajuci ovo sto ste uradili i vama treba psihijatar da smirite zivce.

  • HAL9000

    11. avgust 2014 | 18:38

    Ma das, i ja sam Tajsonu otkinuo uvo, pa mi niko ne veruje. :P Kakav jeftin marketing...

  • Weber S

    11. avgust 2014 | 21:34

    Ja sam ga pre 2 meseca prebio u Senti iako tamo nisam ni bio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA