U CENTRU BEOGRADA: Probio rampu, udario kolima policajca, pa ga nosio na haubi! (FOTO)

- Ovakvo sramno ponašanje i iskaljivanje besa nad ljudima koji samo rade svoj posao mora da bude najstrože kažnjeno - poručio v.d. direktora "Parking servisa" Andrija Čupković

  • 38

Na Dorćolu,  u okviru depoa Parking servisa, Beograđanin Bajram T. (1975)  je besan što mu je pauk pokupio automobil, polomio vozilom rampu na ovom objektu, udario policajca Milutina Mladenovića, nosio ga na haubi desetak metara, a zatim pokušao da pobegne, saznaje Telegraf.rs!

Srećom, brzom intrvencijom beogradske policije, nasilnik je uhvaćen i priveden. Nakon saslušanja će biti priveden istražnom sudiji.

Kako saznajemo, policajac kojeg je udario automobil je zaradio lake telesne povrede i prebačen je u Urgentni centar.

Direktor "Parking servisa" Andrija Čupković je najoštrije osudio ponašanje bahatog vozača. On je  obišao je večeras u Urgentnom centru povređenog policajca.

Ovakvo nasilničko ponašanje prema službenicima MUP-a i radnicima „Parking servisa”, koji samo obavljaju svoj posao, skandalozno je. Incident ne sme više nikada da se ponovi. Ipak, energičnom akcijom MUP-a, policija je samo deset minuta kasnije privela izgrednika. U saradnji sa policijom i pravosudnim organima uticaćemo da se najstrože kazne bahati vozači koji iskaljuju bes nad službenicima MUP-a i direktno ugrožavaju uvođenje komunalnog reda u Beogradu – rekao je Čupković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pavle

    12. avgust 2014 | 21:03

    Kad prvim bude osudjen za pokusaj ubistva smirice se ostali nasilnici. Ovo je sramota. Brzo sudjenje i izvrsenje.

  • racafaca

    12. avgust 2014 | 21:25

    U vreme kada je običan, nezastićen svet ogorčen na policiju, koja je otuđena od naroda i ogrezla u korupciju, kada dzipove bahato i bezbrizno parkiraju na šine i trotoare, i umesto njih nose jugiće i puntiće, sasvim je razumljivo ogorčenje i frustriruanost ovog nesrećnika na kome će da treniraju strogoću.

  • Veseli

    12. avgust 2014 | 22:06

    Bajram, pa zavodi red u srcu srbije. Strasno. A kad nam stigne Sulejman Veličanstveni teško nama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA