KARIOKE, SAMBA, LUDILO: Betmen patrolira brazilskim ulicama!

Gradski oci jednog grada u ovoj južnoameričkoj zemlji odlučili su se da angažuju prekaljenog borca protiv zločina, i obukli su ga u čuvenog lika iz stripa

  • 0

Betmen radi odličan posao što se tiče zaštite građana i imovine Gotam Sitija, ali ne može mnogo da uradi u stvarnom životu. Barem smo tako svi mislili, dok nismo čuli da su zvaničnici grada Taubatea u Brazilu unajmili bivšeg vojnika, obukli ga u kostim Betmena i poslali ga da patrolira ulicama najproblematičnijih kvartova, piše MSN.

Stvari su se tamo toliko otrgle kontroli da obični policajci više ne mogu da se nose sa kriminalom, pa im je neophodna pomoć ovog, ne toliko tajnovitog "čoveka - slepog miša", koji se zove Andre Luis Pinjeiro. On treba da pomogne u borbi protiv zločina kao što su ubistva i trgovina drogom.

- Jedva čekam da počnem da radim - kaže on.

Ostaje da se vidi da li će brazilski Betmen moći da čini ista čuda kao i "pravi" Betmen iz stripa, ali teško da se može očekivati da će uprava ovog grada instalirati "bet-signal", koji će sijati na noćnom nebu, ili da će voziti "betmobil" njegovim ulicama.

Želimo mu sve najbolje!

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA