Pedofili na Fejsbuku traže slike srpskih devojčica od 10 godina!

U želji da dobiju potvrdu da su lepe, devojčice kače na Fejsbuk svoje fotografije u nasmejanim i najlepšim izdanjima, čime zadovoljavaju potrebe nastranih korisnika

  • 13

Društvena mreža Fejsbuk prepuna je grupa tipa "Najljepše cure 10-17 god", "Najljepše cure 10-20 g." i "Najljepše cure Balkana" i idealno su tlo za zloupotrebu i ispoljavanje različitih patologija i pedofilskih tendencija.

Politika Fejsbuka je da su fotografije koje se okače na stranice vidljive svima ukoliko to korisnik izričito ne zabrani. Zato ove grupe mogu okupljati veliki broj pedofila koji dolaze na stranice zbog fotografija devojčica.

U želji da dobiju potvrdu da su lepe, devojčice kače svoje fotografije u nasmejanim i najlepšim izdanjima čime zadovoljavaju potrebe nastranih korisnika.

- Hej, ljudi, šaljite svoje slike ili sliku cure za koju misliš da je lepa. Cura koja skupi najviše lajkova i najviše komentara pobeđuje. Morate napisati kako se zovete, koliko godina imate i odakle ste. Šaljite nam slike cura u dobi od 10 do 17 godina, a vi, momci, šaljite slike svojih cura - piše administrator na Fejsbuk strani "Najljepse cure 10-17 god".

Pitanje koje se pokreće je ko i zašto želi fotografiju toliko mladih devojaka? "Baš je lepa! Gde nađe 11? Baš si slatka, curo, avvv..." samo su neki od komentara ispod nasmejanih slika devojčica.

Psiholog Aleksandra Janković kaže da roditelji moraju deci da predoče da ovako neko može da im uništi život.

- Najbenignija stvar je što će slika maloletnog deteta da se širi Internetom, čega će se ono verovatno stideti jednog dana. Dete može da ode na sastanak i da onda nastane ozbiljan problem - kaže ona i dodaje za "Naše novine" da je ova grupa dokaz da pedofili na mala vrata okupiraju Internet.

Socijalni psiholog Instituta za javno zdravlje "Batut" ističe da će se sve viša cena plačati za različito ispoljavanje patologija i dodaje da je šokirana što niko od nadležnih ne reaguje na ovakve stvari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nezadovoljština

    18. avgust 2014 | 13:04

    Od 10 godina???!!! Prokleta stoka

  • Niski

    18. avgust 2014 | 13:55

    Same si traze a i njihovi roditelji sve to dozvoljavaju. Zabraniti upotrebu fejsa ispod 18 godina.

  • SAVO

    18. avgust 2014 | 16:07

    RODITELJI KOMPLESASI OPAMETITE SE..ZABRANITE DECI.KORISCENJE FEJSA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA