KUKASTI KRSTOVI NA FOTOGRAFIJAMA INSTITUCIJA: Kragujevački Klinički centar, sud i policija prekriveni nacističkim simobolom!

U kragujevačkoj policiji kažu da će povodom ovog slučaja reagovati odeljenje za visokotehnološki kriminal. Administrator sajta za besplatne male oglase verovatno nije primetio nacističe simbole na fotografijama

  • 14

Nepoznata osoba na sajtu kragujevačkog lokalnog internet oglašivača postavila je fotografije suda, Kliničkog centra i policijske značke, preko kojih je slika kukastog krsta!

Fotografije su postavljene kao ilustracije nekoliko oglasa u kojima stoji "Besplatne fotografije Kragujevac postaje turističko mesto". Kada se oglasi pogledaju, nacistički simbol, kukasti krst, "blicka" odnosno treperi preko fotografije tri najvažnije institucije u gradu.

U kragujevačkoj policiji kažu da su tek danas primetili ove oglase koji stoje šest dana. Po svoj prilici, u ovom slučaju će reagovati odeljenje za visokotehnološki kriminal. Administrator sajta za besplatne male oglase verovatno nije primetio nacističe simbole.

Svi oglasi sa fotografijama postavljeni su 13. avgusta u rubrici "razno".

Mejl sa ovim nazivom ispod fotografija suda, Kliničkog centra i simbola policije, jasno otkriva poruku onoga ko je ovakve oglase i fotografije postavio.

Ispod oglasa na kome je fotografija simbola policije, odnosno policijske značke, stoje reči "besplatna fotografija KG i CIA".

Da li neki konkretan slučaj povezuje ove tri institucije, da li je taj slučaj izazvao bes oglašivača da na njih krajnje neprimereno udari nacističkim simbolom ili je pitanju nečija sumanuta ideja verovatno se nikada neće saznati.

Sajt za oglase je uklonio sporne oglase čim su ih novinari kontaktirali u vezi toga. Oni su se zahvalili na informacijama i objasnili da se oglasi primaju automatski i da nisu videli sporne fotografije. 

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OLD SKUL!?

    19. avgust 2014 | 14:20

    Naći počinioce hitno. Ako je neko besan na vlast u KG to može da izrazi na neki drugi način a Ne tako što će naci simbolom ds vredja kragujevčane. E a ako je neka naci grupa u pitanju odma im se mile mame......

  • YuHu

    19. avgust 2014 | 15:56

    Ovo je strasno! Ovo je ocigledno neko nepismen uradio tj neka budala koja misli da je ovo smesno! Ovo je tuzno,zna li ta osoba sta je bilo u Kragujevac za vreme 2 svetskog rata??? Ocigledno nezna jer ne nepismen! Pod hitno da se nadje i uhapsi!

  • Д ......

    19. avgust 2014 | 22:11

    Кукасти крст је позајмљен из далеке србске историје да би се окаљао. Они кои га називају фашистичким симболом су данас највећи фашисти. Кукасти крст је знак живота или воденични точак.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA