VUČIĆ: Uhapsićemo osumnjičenog za Lukino ubistvo za nekoliko dana!

- Kad Interpol raspiše poternicu on ne može da se sakrije, našli smo gospodina Šarića, nemojte da brinete. Imaćemo čoveka za nekoliko dana, važno je da je slučaj razrešen - rekao je premijer Srbije

  • 58

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Marko Milićev, osumnjičeni za ubistvo Luke Jovanovića na Brankovom mostu, biti uhapšen i da je policija obavila odličan posao.

- Kad Interpol raspiše poternicu on ne može da se sakrije, našli smo gospodina Šarića, nemojte da brinete. Imaćemo čoveka za nekoliko dana, važno je da je slučaj razrešen - rekao je Vučić novinarima u Obrenovcu.

On je rekao da je policija pokazala da je država jača od svih i da radi svoj posao na odlučan i odgovoran način.

U Srbiji se uvek javljaju teorije zavere, dodao je, navodeći da je pre dva dana morao da odgovara na pitanja da li je to uradila Snežana Divac, što su pojedinci iskoristili da tvrde kako su upravo oni zaslužni što je otkriven počinilac.

On je, međutim, zabrinutiji zbog druge stvari, a to je, kako je naveo, fenomen da je nekoliko ljudi znalo šta se desilo, a da su krili počinioca, odnosno ništa o tome nisu javili.

"Čemu to vodi. U šta smo se pretvorili", zapitao je Vučić i ponovio da je to stvar koja ga mnogo više muči i brine nego to da li će policija uraditi svoj posao - a hoće, dodao je.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakster

    19. avgust 2014 | 17:08

    Nije to ubistvo,nikada nece tako sud kvalifikovati delo...

  • Vasko

    19. avgust 2014 | 17:46

    Zaista stoji pitanje na kom je nivou moral u Srbiji, kad pojedinci mogu da skrivaju i pomažu izvršiocu takvog strašnog zločina!

  • pavle

    19. avgust 2014 | 18:17

    Ako je tako, svaka cast, a sta ce mo sa ostalih. 98% neresenih slucajeva...povratiti poverenje u policiju, sudstvo, i sam sistem, trebace malo vise rada ai vremena mereno u godinama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA