DOKLE VIŠE? Jako nevreme kod Kruševca i Niša, oštećeno 200 kuća (FOTO) (VIDEO)

Prema prvim procenama građevinskih inspektora komunalne policije koji su na terenu, vetar je oštetio krovove na oko 200 objekata

  • 6

Oko 15 časova nevreme praćeno jakim vetrom, kišom i gradom veličine lešnika zahvatilo je nekoliko sela južno od Kruševca. Pola sata kasnije, jaka kiša i vetar zahvatili su i Niš.

Prema prvim procenama građevinskih inspektora komunalne policije koji su na terenu, vetar je oštetio krovove na oko 200 objekata u okolini Kruševca.

Zbog iščupanog drveća i popadalih bandera pojedina sela nemaju struju, a ekipe Elektrodistribucije pokušavaju da reše problem.

Nevremenom su najviše pogođena sela Modrica, Lomnica, Dvorane, Stepoš, Lipovac, Doljane, Meševo i Trebotin.

Jaka kiša i vetar zahvatili su i Niš i okolinu oko 15.30 časova, ali ozbiljnijih posledica u gradu i okolini nije bilo. Saobraćaj u gradu je bio usporen, a na pojedinim mestima vetar je polomio grane drveća.

(Telegraf.rs / RTS / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladja

    21. avgust 2014 | 19:23

    Upomoc, necemo vise kise, oluje, neceemo... Ali ne vredi nam sto necemo i vicemo upomoc, kazu pozvani i upuceni naucnici da smo sve `zeznuli`, misleci na globalno otopljavanje. Ono je nastalo krivicom Zemljana, i nece prestati, tako da ce nam biti ovako i jos gore. A kad se samo setim nase klime sa cetiri godisnja doba, sa letima gde su letnji pljuskovi bili cista romantika i osvezenje. Ali nema, sad oluje i vetrovi sa kisama, koje pre lice na izlivanje citavih korita nebeskih reka nego na kisu,naprave i veliku materijalnu stetu.

  • YuHu

    21. avgust 2014 | 19:06

    Kako dokle Vise? pa nije to ON/OFF pa kako se nama cefne! Steta sto nemozemo da kontrolisemo vreme. pa i da pada na svoju zemlju pada, kakvi smo narod ovo je nista kuda ide ovaj svet!

  • Mila

    21. avgust 2014 | 19:20

    Oni odozgo rokajuuu po nama kad smo to i zasluzili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA