POŽURITE! Zagrlite se, napravite fotografiju i osvojite nagradu!

Inspiracija za konkurs za najlepšu fotografiju zagrljaja snimljenu mobilnim telefonom koja će biti organizovana od 11. do 27. avgusta potekla je od čitateljki romana "Zagrli me" Vesne Dedić, a svi zainteresovani mogu da šalju svoje fotografije na Fejsbuk stranu HandySrbija

  • 0

U četvrtak 28. avgusta završava se konkurs za najlepšu fotografiju zagrljaja koje su na Fejsbuk stranicu Handy Srbija slale čitateljke romana "Zagrli me" Vesne Dedić.

Potreba za zagrljajem koja je glavna tema romana inspirisala je mnoge da šalju fotografije zagrljaja sa partnerom, detetom, roditeljima, prijateljima.

Žiri kojim predsedava Saša Vidić odbraće najbolje i u cetvrtak, 28. 8. u 18 h na Terazijama,ispred poslastičarnice "Srce" dodeliti nagrade najuspešnijim autorima fotografija.

Te večeri na Terazijama DJ će zabavljati sve Beograđane i goste Beograda izborom pesama koje imaju temu zagrljaj, poslastičarnica "Srce" će deliti kolače "zagrljaj", Vesna Dedić će potpisivati drugo izdanje romana "Zagrli me", a "Handy" će pripremiti video izložbu fotografija.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA