PREPOZNAJETE LI GA? Ovo je pljačkaš koji je ženama na autobuskim stanicama otimao zlato? (FOTO)

Beogradska policija uhapsila je D. P. (1986) zbog postojanja osnova sumnje da je na autobuskim stajalištima prilazio s leđa starijim ženama i otimao im zlatan nakit koji je kasnije prodavao zlatarama po Beogradu

  • 17

Beogradska policija uhapsila je D. P. (1986) zbog postojanja osnova sumnje da je na teritoriji beogradskih opština Zemun i Novi Beograd na autobuskim stajalištima prilazio s leđa starijim ženama i otimao im zlatan nakit.

Sumnja se da je D. P. zlatni nakit prodavao po zlatarama u Beogradu. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela teška krađa na drzak način i razbojništvo biti predat Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Imajući u vidu da se sumnja sa je D. P. počinio više krivičnih dela teška krađa na drzak način i više razbojništava, policija poziva građane koji ga prepoznaju sa fotografije da se jave na telefone 011/2797-517 i 011/2797-208.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гандра

    27. avgust 2014 | 10:55

    Овог лика су мој колега и пријатељ одвалили од батина и предали полицији када је једној девојци скинуо ланче,то је било пре месец дана а тек сад га јуре.Значи да је био пуштен вероватно опет нису имали доказа.Иронија нашег судства три пута хапси једном осуди.

  • david

    27. avgust 2014 | 09:34

    Bas fin i obrazovan momak vidi se. Da nije uhapsen mislio bih da je umoran i iscrpljen od ucenenja a ne da su mu tablete spid i heroin izgorele podocnjake .

  • zo

    27. avgust 2014 | 09:34

    Zasto inicijali?!.. Puno ime i prezime.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA