Marina pobegla kod dečka, pa se hranila otpacima iz kontejnera!

Tinejdžerka Marina Stojanović, koja je nakon šest dana nestanka pronađena u ponedeljak, tvrdi da nije bila oteta, već je bila kod dečka kogjeg voli. Kako dodaje, ne smeta joj što nisu imali za hranu i što nisu imali novac. Najvažnije joj je bilo što joj je momak, Vidan Šiklić stalno pričao da je mnogo voli

  • 79

Maloletna Marina Stojanović (17) iz Beograda, koja je pronađena u ponedeljak posle šestodnevne potrage, živeće do daljeg kod svoje bake, a o njenoj sudbini do punoletstva odlučivaće nadležni Centar za socijalni rad, pošto odbija da živi sa roditeljima.

 

Njen otac Igor Stojanović kaže da se šokirao kada je prekjuče u policiji video svoju ćerku. Kako dodaje, sumnja da mladić kod koga je bila ima veze sa kriminalom, ali i da mu nije jasno zašto njegovi roditelji nisu reagovali na apele u medijima i zašto su je skrivali.

 

- Nije htela da priča sa mnom, a meni je, kao srčanom bolesniku, pozlilo. Sumnjam da je bila pod uticajem droge i odvešću je zbog toga da uradi test na narkotike. Imala je zakrvavljene oči i velike podočnjake. Izgedala je neuredno i nepovezano je pričala. Bila je u nekim dronjcima, nalik jeftino obučenoj devojci. Pristao sam na kompromis da zasad bude kod moje majke jer svom detetu želim sve najbolje u životu - rekao je juče za "Alo" otac tinejdžerke čiji je nestanak uzbunio javnost.

 

 

Takođe, dodao je da se plaši da je mladić doveo u zabludu i zaveo kako bi je podvodio, ali i da joj je stalno govorio da se ne zabavlja sa mladićima albanske ili romske nacionalnosti.

 

Maloletna Marina Stojanović tvrdi da nije bila oteta, već da je bila sa dečkom kojeg voli. Ona je otkrila da je svog dečka, Vidana Šiklića (19), upoznala u maju preko Fejsbuka. Prvi put sa njim se videla 11. avgusta na jednoj žurki i tada je "shvatila da su rođeni jedno za drugo".

 

- Meni nije važna njegova nacionalna pripadnost i to što je Rom. Ne smeta mi što je bio uslovno osuđen zbog podvođenja, razbojništva i krađe. Bitno mi je da je on bio dobar prema meni i da se mnogo volimo. Nije mi smetalo što smo se za hranu dovijali i što smo iz kontejnera skupljali stvari koje smo prodavali. Hranu smo nabavljali iz pekare kojoj je ostajalo neprodato pecivo, pa su nam ga davali. Robu smo nalazili pored kanti za smeće. Ništa mi nije bilo teško jer mi je Vidan stalno pričao da me mnogo voli. On mi je priznao da je držao prostitutke, ali je rekao da se promenio i da želi da završi osnovnu školu kako bi našao neki posao - rekla je  Marina.

 

 

Kako dodaje, da pobegne od kuće odlučila se jednog dana dok joj je otac bio u bolnici, a majka kupala mlađeg brata. Iskrala se kroz prozor i došla u centar grada, gde ju je čekao dečko. Potom su otišli kod njega.

 

- On je živeo sa majkom, očuhom, sestrom, njenom ljubavnicom i decom koju njih dve imaju iz prethodnih veza. Lepo su me primili. Posle dva-tri dana, Vidan je pozvao moju majku i rekao joj da sam se udala za njega. Ona je tražila da me čuje i pitala me je gde sam i jesam li dobro. Onda je povišenim tonom zahtevala da se vratim kući. Prekinula sam vezu, a karticu iz mobilnog sam uništila - ispričala nam je Marina, koja se "pohvalila" da je porodica njenog dečka garderobu za nju pronalazila pored kontejnera.

 

Vidan Šiklić objasnio je da nije oteo Marinu već da mu je ona rekla da ne može više da živi sa roditeljima jer zabranjuju njihovu ljubav i požalila mu se da joj roditelji praktično ne daju da jede. Kako dodaje, Marina je možda trudna i potvrdio je da će se brinuti o detetu.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    27. avgust 2014 | 18:52

    Njegovom majkom, ocuhom, sestrom i njenom ljubavnicom! I njihovom decom iz prethodnih veza! E svaka čast.

  • Nikola

    27. avgust 2014 | 20:10

    Pravda za Vidana axaxaxaxaxaxaxa on samo hoće da se oženi evo i osnovnu školu će da završi a sestrina ljubavnica će da mu nađe posao axaxaxaxaxaxaxa.

  • Ivana

    27. avgust 2014 | 19:01

    Uh,koliko je priča bolesna....jadna ona,ali nije zdrava...i ja sam nekad imala 17 god i bila zaljubljena,ali ovo nije normalno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA