Poginuo u fabrici tri dana nakon što se zaposlio!

Marko Panić preminuo je nakon nesreće u dobojskoj fabrici stočne hrane "Agromiks", kada mu je mašina za mešanje otkinula nogu

  • 3
Policijski uviđaj

Foto-ilustracija: sxc.hu/djayo, morczyk, Telegraf

Marko Panić (20) preminuo je u sredu od povreda zadobijenih na radu u dobojskoj fabrici stočne hrane u kojoj se zaposlio pre samo tri dana.

 

Prema istrazi policijskih službenika Sektora kriminalističke policije CJB Doboj i inspektora zaštite na radu, nesrećni mladić se nalazio na uključenom vertikalnom kofičastom transporteru, koji služi za mešanje stočne hrane, Međutim, spiralna mešalica ga je povukla, a potom mu iščupala nogu do karlice. Iako je hitno prevezen u bolnicu, preminuo je zbog težine povreda i velikog gubitka krvi, prenose "Novosti".

 

Dežurni tužilac je naložio obdukciju tela preminulog, kako bi se utvrdio tačan uzrok i okolnosti pod kojima je smrt nastupila. Zaposleni u "Agromiksu" potreseni su ovom tragedijom.

 

- Nismo u stanju bilo šta da kažemo. Šokirani smo. Policija i inspektori zaštite na radu najavili su nam da će nastaviti istragu - kratko nam je rečeno u "Agromiksu".

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA