PALESTINCI NEMOĆNI: Neverovatno moćno izraelsko oružje obara 15 raketa odjednom (VIDEO)

Kako je Izrael ovo oružje napravio upravo da bi se odbranio od napada Palestinaca, svaki pokušaj palestinske vojske da prevari sistem je bio uzaludan

  • 32

Palestinska vojska ispalila je rakete u pravcu Izraela, ali nisu izazvale nikakvu štetu, jer je izraelski protivraketni odbrambeni sistem uništio 15 raketa u isto vreme.

Kako je Izrael ovo oružje napravio upravo da bi se odbranio od napada Palestinaca, palestinska vojska je odlično znala sa čime se suočava, ali je pokušala da zbuni sistem, ispaljujući veliki broj raketa istovremeno.

Razvoj Gvozdene kupole, izraelskog protivraketnog odbrambenog sistema, započeo je 2005. godine, a 2007. je izabrano kao izraelsko zvanično protivraketno oružje kratkog dometa.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn

    28. avgust 2014 | 18:08

    Sta sad?? Ne smeju da se brane??

  • Boki

    28. avgust 2014 | 16:33

    Jedina razlika između Izraelaca i Palestinaca je: Izraelci imaju rakete da bi zaštitili svoju decu. Palestinci imaju decu da bi zaštitili svoje rakete..

  • tikica

    28. avgust 2014 | 17:48

    Strasno!1Cuju se sirene za uzbunu,za vazdusnu opasnost.Secate se?Ja ih nikada, dok sam ziva necu zaboraviti.Jadan sav narod sveta,sva deca, u podrucjima gde je rat.Ne ponovilo se vise nikada nama.Nikad!!!Nkome ne zelim da ratuje.Najzalije mi je dece.Nevine dusice rastu, uz zvuke sirena ,za vazdusnu opsnost.Uplaseni,gladni,zeljni.....Uzas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA