U subotu sahrana žandarma koga su ubili Albanci!

Oproštaj od pokojnog Sinđelića zakazan je za 13 časova u njegovoj porodičnoj kući u selu Štulac, dok će sahrana i opelo biti održani u 14 časova na seoskom groblju

  • 15

Stevan Sinđelić (31), tragično nastradali pripadnik kraljevačkog odreda Žandarmerije, biće sahranjen u subotu na seoskom groblju u selu Štulac kod Vrnjačke banje, saopšteno je iz Nezavisnog policijskog sindikata Srbije.

Oproštaj od pokojnog Sinđelića zakazan je za 13 časova u njegovoj porodičnoj kući u selu Štulac, dok će sahrana i opelo biti održani u 14 časova na seoskom groblju.

Podsetimo, Stevana Sinđelića ubila je grupa albanskih šumokradica koji su sa Kosova prešli administrativnu liniju kod sela Orahovac i zapucali iz “kalašnjikova” na pripadnike policije koji su obezbeđivali mesto na kome je, prethodnog dana, došlo do pucnjave između policije i šumokradica.

Nezavisni policijski sindikat Srbije izražava najdublje saučešće porodici nastradalog policajca i napominje da će im pružiti svu potrebnu pomoć.

- Saučestvujemo u bolu i patnji porodice našeg kolege - saopšteno je iz NPSS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusan

    29. avgust 2014 | 13:15

    Ne sumokradica vec TERORISTA, tako se zovu ljudi koji pucaju na policiju u normalnim zemljama

  • lazar

    29. avgust 2014 | 13:08

    Junace slava tebi! Andjeli neka te cuvaju!I neka ti Gospod Bog podari carstvo nebesko! A srbiji dok se ne opameti treba i dalje Gospod Bog da salje kisu..nevreme..poplave i zemljotrese!!! Kada ne branimo svoju zemlju ..i kada nas ubija ko hoce i gde stigne..a da se mi ni malo ne osvrcemo za time i pravimo se da se nista nije desilo...sami milosni Gospod Bog ce doci po nas gresne ljude koji mira nemamo ovde na zemlji a niti cemo ga ikada imati pred Bogom ako nas pozove na pokajanje!!! Srbijo moja ne pozelo te niko ovakvu kakva jesi!!!Amin Boze!!!

  • Lauda

    29. avgust 2014 | 13:31

    Počivaj u miru LAVE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA