HAOS U VARAŽDINU: Grizao i udarao policajce, jedva ga savladali! (VIDEO)

Na turističkoj manifestaciji u severozapadnoj Hrvatskoj, Špancirfestu, jedan ugostitelj je pred više hiljada ljudi u centru Varaždina, napao prvo službenika Poreske uprave Varaždin, a zatim i policijske službenike

  • 28

Od kako je počeo Špancirfest, najveća turistička manifestacija u severozapadnoj Hrvatskoj, ugostitelji koji u sklopu manifestacije u centru grada nude hranu i piće, žale se na rad radnika Poreske uprave koji, po njihovim rečima, previše revnosno obavljaju svoj posao i nemaju razumijevanja za okolnosti u kojima rade.

 

Situacija je eskalirala u petak uveče kad je jedan ugostitelj u centru Varaždina, pred više hiljada ljudi, napao prvo službenika Poreske uprave Varaždin, a zatim i policijske službenike, prenosi Jutarnji.hr.

 

Sve je počelo kada su oko 21.45 u prostorije Policijske stanice Varaždin došli radnici Porese uprave i prijavili da ih je petnaestak minuta ranije na štandu za prodaju peciva na Trgu bana Jelačića u Varaždinu, vređao i napao nepoznati muškarac. Dva policajca su odmah krenula na mesto događaj.

 

 

Kod pokretne radnje za prodaju prehrambenih proizvoda, policajci su zatekli nepoznatog muškarca koji ih je upitao da li traže njega, a nakon što ga jedan od policajaca zatražio od njega ličnu kartu, muškarac je počeo da viče vređa. Policijski su ga upozorili da se smiri i da pođe s njima u policiju.

 

On je potom prestao s vikom i vređanjem, i zamolio policijske službenike da mu omoguće da stavi kolica za prevoz tereta u svoj kombi, a nakon što je to i učinio, krenuo je s policajcima.

 

Nakon što su prošli nekoliko metara, muškarac je pokušao glavom da udari jednog od policajaca a u celoj gužvi sva trojica su pali na beton. Kako je saopštila policija, vlasnik štanda je počeo da davi jednog od policajaca, a potom je njegovog kolegu kolenom udario u međunožje.

 

 

Nekako su ipak uspeli da ga savladaju ali je muškarac i dalje pružao veoma aktivni otpor. Nekontrolisano je mahao rukama pa je čak nekoliko puta i ugrizao policajace.

 

Jedan od prolaznika je na kraju policijskim službenicima pomogao da svladaju podivljalog napadača.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA