U Srbiji u subotu 83 saobraćajne nezgode

Prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 83 saobraćajne nezgode, u kojima je 30 lica teže i lakše povređeno

  • 3

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 83 saobraćajne nezgode, u kojima je 30 lica teže i lakše povređeno.

U Beogradu su evidentirane 33 saobraćajne nezgode, pri čemu je 7 lica povređeno, saopštio je Auto moto savez Srbije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • serdar

    31. avgust 2014 | 10:00

    ne vredi,,,nama ratovi ne trebaju poubijacemo se sami...ne mogu da svatim da drzavne vlasti ovo pomno gledaju i da se niko ne usudi da se promeni zakon..neverovtno narod gine a oni u foteljama...ccc

  • Sasa k

    31. avgust 2014 | 14:57

    Okanovicu Srbine dopire li ovo do tebe??

  • Miki SSSS

    31. avgust 2014 | 13:52

    Nama Srbima samo ako hocemo da se poubiamo i da se iskorenimo da nam Evropa da manje cene jakih automobila i ako je moguce kao na zapadu sam 16 da se pravi vozacka dozvola i tako i ovako imamo dobre puteve kao i dobru rakiju i pivo i da se promile alkohola stave tek posle 2,0 promele da se neseda u auto da se upravlja automobilom. Da nema nigde ogranicenja. Za 5 godina nebih nas bilo nigde sve bih vise nicali novi grobovi. A meni kako se cini da ce nam tako i biti samo daj mome sinu cu kupiti jaci i bolji automobil bolji nego sto ima komsijin sin samo nek se pogleda statistika koliko su kuca i bilo koje druge imovine pod hipotekama a kada Banke vise nedaju kredite ondah se ide kod zelenasa pare pod mesecnom kamatom i naravno nemoze se vratiti i ondah slede ubistva i kidnapiranja ali sve je suvisno sto pisem svi to znamo i sami. Ali J....a kazu nasi ljudi sada su druga vremena necu ici bilo gde i bilo sta da radim jer se neisplati u svojoj Srbiji a kada odu nazapad rade kod Svabe ili bilo koga posto zasto i nakraj im opet ostane 0,€ u dzep jer stan hrana i ostale rezije i tako je to ali zapad je zapad treba uvek neko da im robuje a mi kao da smo prokleti i bas to zelimo. SVAKOME KOJI PRICITA OVO SRECNO MU BILO OD SRCA I PAMET U TINTARU (GLAVU)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA