JEZIVO: Dvoje dece i 6 osoba poginulo je kada se na njih srušila zgrada!

Najmanje šestoro ljudi, od kojih dvoje mlađih od 18 godina, poginulo je kada se u predgrađu Pariza nakon eksplozije srušila jedna četverospratna zgrada, a najverovatniji uzrok eksplozije je curenje plina

  • 2

Najmanje šestoro ljudi, od kojih dvoje mlađih od 18 godina, poginulo je kada se u predgrađu Pariza nakon eksplozije srušila jedna četverospratna zgrada, saopštila je lokalna služba za vanredne situacije.

Među ruševinama zgrade u mestu Roni-su-Boa na severoistoku Pariza su prvo pronađena tela dve žene, jednog desetogodišnjeg deteta, kao i dečaka starog između 14 i 18 godina, prenela je agencija AFP.

Kasnije su vatrogasci tokom pretrage zgarišta pronašli tela još dve žrtve, dok se dvoje ljudi i dalje vode kao nestali, rekao je gradonačelnik Roni-su-Boa Klod Kapijon.

Vatrogasna služba je objavila da je u nesreći takođe povređeno 11 ljudi, od kojih četvoro teško. Meštani navode da je eksplozija, koja se dogodila juče oko sedam časova ujutro, bila tako jaka da su se zatresle zgrade u prečniku od 100 metara.

Najverovatniji uzrok eksplozije je curenje plina, izjavio je francuski ministar unutrašnjih poslova Bernar Kaznev, koji je posetio mesto nesreće.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA