MUŽ ZAKLANE IVANJIČANKE: Ovo sam joj obećao pre 30 godina!

- Svaki dan je bio pijan i non-stop joj je pretio. Zbog njega se zaključavala, a juče je i policiju zvala. Jutros je pijan u kafani počeo da viče: "Ma kakva policija, ja ću ovo da rešim!" - kažu meštani povodom krvavog ubistva Roksande D. (65) kojoj je presudio muž Mišo

  • 30

Mišo D. (63), koji je uhapšen zbog sumnje da je zaklao suprugu Roksandu, prilikom hapšenja je hladnokrvno izjavio policajcima: "Ja sam joj ovo obećao pre 30 godina!"

Kako piše "Alo", po priči meštana Marjanovića, Mišo je pijan po kafani pričao i najavljivao šta će uraditi, ali ga niko nije shvatao ozbiljno. On je zatim, sumnja se, otišao kući i ubio Roksandu, a onda pobegao kroz šumu pre nego što je stigla policija koja ga je ubrzo pronašla kod fabrike "Proleter", gde su ubijena i njena ćerka radile.

Roksanda i Mišo nisu živeli zajedno dvadesetak godina. Posle  rođenja tri ćerke prodao je kuću i otišao u rodni Obrenovac i ostavio Roksandu da sama odgaja ćerke. On se pojavljivao povremeno i svaki put je maltretirao, a komšije kažu da je sve trpela zbog dece.

Nakon poplava, Mišo se vratio u Marjanoviće, a ona mu je dala kućicu koju je sama podigla pored svoje, da živi u njoj.

- To je bila žena za primer, a on je, bednik, došao posle 20 godina. Svaki dan je bio pijan i non-stop joj je pretio. Zbog njega se zaključavala, a juče je i policiju zvala. Jutros je pijan u kafani počeo da viče: "Ma kakva policija, ja ću ovo da rešim!" Niko nije obraćao pažnju na njegove reči. Ne mogu sebi da oprostim to nisam reagovao. Ko bi pomislio da može takva zver da bude - priča jedan od Roksandinih rođaka.

Mišo je, kažu komšije, stalno pravio probleme, upadao joj u kuću, razvaljivao vrata kada su bila zaključana i maltretirao je.

- Namučila se kao niko. Juče je čekićem razvalio njena vrata, pa je i policija dolazila- potvrđuje komšija, a Roksandin unuk dodaje: "Koja je mučenica ona bila, ali njeno dobro srce je koštalo života. Prihvatila ga je posle svega, dala mu krov nad glavom... Ako ima zakona, ako ima pravde, dajte mu vode na kašičicu, a ni to nije zaslužio".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA