OPROŠTAJNO PISMO UBICE: Ne ljutite se na mene, idem čist na onaj svet! (FOTO)

Vojin Nikolić ostavio je oproštajno pismo pre nego što je ubio prijatelja Milenka, pa izvršio samoubistvo, u kome je istakao da mu je Milenko naneo veliku bol i da ne može da mu oprosti

  • 29

Vojin Nikolić iz Tekije, pre nego što je ubio svog prijatelja Milenka i izvršio samoubistvo, napisao je starijoj ćerki Nataši da ne može da mu oprosti.

Penzionisani gastarbajter Vojin Nikolić (59) iz Tekije kod Paraćina, pre nego što je ubio svog prezimenjaka i dugogodišnjeg prijatelja Milenka, ostavio je oproštajno pismo starijoj ćerki Nataši u kome kaže da mu je Paća (Milenko) naneo veliki bol i ne može da mu oprosti, a porodicu moli da se ne ljuti na njega!

Osim tog pisma koje je ostavio u kući, policija je kraj njegovog tela našla i dve ceduljice u kojima kaže da želi da donira organe, zbog čega se i ubio u blizini bolnice, te da nema veze sa bombom koja je pre dve godine povredila Milenkovog unuka!

- Nataša, zamolio bih te da budeš jaka i podneseš ovo što se desilo. Izvini, Nataša, ali me razumi, već veliki bol mi je naneo Paća na pravdi Boga. Teško podnosim poraz, ne mogu da mu oprostim. Ne ljutite se na mene, molim vas, idem čist na onaj svet - stoji u oproštajnom pismu koje je ubica i samoubica ostavio porodici.

Vojinova starija ćerka Nataša objašnjava da je bomba koju njen otac pominje ona na koju je pre dve godine na putu u blizini njihovih vikendica na Peštercu kod Grze nagazio, igrajući se, Milenkov unuk. Od eksplozije njemu je povređena peta.

- Moj otac je bio dobar prijatelj sa Paćom, odnosno Milenkom. Radili su zajedno u Salcburgu u Austriji, vozili isti autobus... Otac mi je krajem prošle godine penzionisan, a Paća je ostao u Austriji. Imamo vikendice na Peštercu kod Grze, oko 200 metara jedna od druge. Dosta ljudi je policija saslušala zbog eksplozije bombe, a prošle srede i moga oca koji je to vrlo teško podneo. Zato je i napisao da nema veze sa tim. Shvatio je to kao da ga je Milenko izdao i hteo je da spere ljagu sa svog imena – priča potresena Nataša.

Ona dodaje da se njen otac ubio kod bolnice jer je hteo da donira organe i to je i napisao, te da je najveća laž da je hteo da ubije i Milenkovog sina Zorana.

- Moj otac je pasionirani lovac. Da je hteo da ga ubije sigurno ga ne bi promašio. Pucao je u auto - kaže rezignirano ona.

Sa druge strane, Zoran Nikolić, sin ubijenog, tvrdi da je ubica pucao u njega i ispalio više metaka.

- Pružio je kesu mom ocu da je on ponese njegovoj supruzi u Austriju i odmah je izvadio oružje i opalio. Ja sam sedeo u kolima kad je ispalio metak i u mene, pa zatim još tri kad sam izašao. Zatim je seo u svoj automobil i otišao, a ja sam ostao kraj oca i zvao policiju - tvrdi Zoran.

On kaže da ne zna šta se to dogodilo između njegovog oca i ubice, samo zna da su bili dugogodišnji prijatelji. Zna da je Vojina zbog te bombe saslušavala policija.

- Vojin je odbio da ide na poligraf, a policija mu je posle pretresla kuću i oduzela oružje koje je imao. Bio je dugogodišnji lovac. Valjda nije mogao da podnese to što mu je oduzeto oružje - priča Zoran.

Vojin Nikolić će biti sahranjen sutra na groblju u Tekiji, dok je njegova žrtva i dugogodišnji prijatelj sahranjen danas na groblju u Šaludovcu.

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N&N

    15. septembar 2014 | 21:25

    Ovaj nas svijet je podpuno posasavio!Cuj molim te ubio ga jer nije mogao da mu oprosti sto ga je povrijedio,Boga mi kao da su u vezi bili pa ga prevario!Sta to ne mozes nekome da oprostis pa da ubijes i sebe i njega!!!Strasno!

  • rt

    15. septembar 2014 | 21:21

    Ne znam sta vam nije jasno,meni je sve jasno.Covek ostao uvredjen,zato sto je najbolji prijatelj posumnjao da je on postavio bombu za unuka.Uvredio bih se i ja,ali ga ne bih ubio.Psihicki poremecaj 100%..

  • made in great britain

    15. septembar 2014 | 19:11

    Nista nisam skontao. Svega da je jedan covek ubijen.a drugi se ubio. Nista drugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA