PRIDRUŽITE SE AKCIJI: Pomozite ugroženima u poplavama!

Potrebno je da svi koji bi želeli dođu od 17 sati ispred beogradskog Sava Centra gde će biti organizovano prikupljanje pomoći

  • 10

Akcija prikupljanja pomoći za stanovništvo istočne Srbije koje je ugroženo poplavama koje su juče zahvatile nekoliko gradova istočne Srbije, održaće se danas.

Potrebno je da svi koji bi želeli dođu od 17 sati ispred beogradskog Sava Centra gde će biti organizovano prikupljanje pomoći.

Prikupljaće se obuća, odeća i higijenska sredstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TREBA DA VAS JE SRAMOTA

    16. septembar 2014 | 00:58

    Pre neki dan sam gledao na tv kako su pričali da ogromna količina pomoći u gardarobi i sl sada završava na deponiji u Vinči.I još se time hvale.Evo svako ko hoće može to da pronađe negde na iternetu.A sada samo nekoliko dana posle apeluju na ljude da donose? E sad svi političari,cela vlada,skupština,gradonačelnici i ostali funkcineri da iz svog džepa,prodajom svoje imovine i od svojih plada nabave humanitarnu pomoć za svoje ugrožene građane.

  • Zveki

    16. septembar 2014 | 01:35

    Ljudi moji pa ko jede pare koje se skupljaju za ugrozene,ni oni koji su ostali bez svoju domova ranije Niko IH nije obnovio a dolazi zima sramotaaaaaa velika

  • Srbenda

    16. septembar 2014 | 09:03

    Ja sam bio poplavljen u maju. Izgubio sam sve i siguran sam da necu "preko drzave" uplatiti ni dinar niti poslati bilo kakvu pomoć jer sav onaj novac koji je dobar narod uplacivao je negde nestao! Od sve pomoci ja sam dobio jedan krevet i jedan ormar, ni dinara novcane pomoci a ostao sam bez icega! Ne dajte drzavi pare!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA