NAPADAČ NA NEMCA: Udario sam ga jer je uzeo metlu od prodavačice!

Stefan Vukićević (22), koji je osumnjičen da je brutalno pretukao nemačkog državljanina Denisa Honiga, ispričao je da je na rođendanu popio tri do četiri litra piva. Rekao je i da nije imao nameru da ga teško povredi i da ne zna zašto je to uradio

  • 7

Stefan Vukićević (22), koji je osumnjičen da je u noći između petka i subote na Zelenom vencu pretukao nemačkog državljanina Denisa Honiga (26) ne samo da je priznao da je udario Nemca već je objasnio i zašto je to učinio. 

- Rekao je da je udario tog mladića i tvrdi da nije znao da je stranac. Ispričao je da je na rođendanu prethodno popio tri do četiri litra piva i da ga je iznerviralo što je uzeo metlu od žene. Rekao je i da nije imao nameru da ga teško povredi i da ne zna zašto je to uradio. Izjavio je da se uplašio, jer je znao da je uradio nešto loše, pa da je zbog toga pobegao - saznaje "Alo!".

Podsetimo, prema pisanju lista "Alo!", dok je radnica čistila ispred radnje, Honig joj je pokazivao gde i kako da čisti. Nakon nekoliko minuta njegovih instrukcija, on je u šali uzeo metlu od radnice i počeo da čisti umesto nje. U tom trenutku su naišli Stefan i njegova dva druga. Oni su stekli utisak da se Nemac ruga radnici i Stefan je iz čista mira toliko jako udario Honiga da je pao i udario glavom o trotoar.

Osumnjičeni za napad na Nemca Miloš L. rekao je da se sa Stefanom ne poznaje dobro i da je sa njim i drugim osumnjićenim Ilijom V. bio prethodno na jednom rođendanu.

- Rekao je da su u povratku svratili na pljeskavice na Zelenom vencu. Miloš je kazao da je Honig pričao sa njima i da nije ni mogao da pretpostavi šta će Stefan da uradi - naveo je izvor lista "Alo!" blizak istrazi.

- Mladić je ostao dok nisu došli Hitna pomoć i policajci, koji su ga tada legitimisali i pustili. Miloš je u čudu jer ne zna na koji način je osumnjičen, kada se na snimku vidi kako pomaže povređenom Nemcu - naveo je isti izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    16. septembar 2014 | 14:42

    A da li je ikad ikome iz zemlje Srbije palo na pamet da u tuđoj zemlji u pola noći nekoga maltretira? ??????Verovatno bi bio uhapšen, a na istoku bi mu verovatno odsekli ruku.

  • tkema

    16. septembar 2014 | 17:38

    Lepo se vidi na snimku da je nemac zadirkivao zenu,pijan naravno... A to sto mu je Srbin lupio samarcinu ne moze da se okarakterise kao premlacivanje. U Srbiji je to jedna vrsta vaspitne mere,POGOTOVO KAD SE NE POSTUJU STARIJI :)

  • bg

    17. septembar 2014 | 00:47

    Ako je ovo istina, onda neka ga je udario...treba obavezno pitati doticnu gospodju kako se prema njoj ponasao Njemacki drzavljanin...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA