LJUDI, GDE GLEDATE DOK VOZITE?! Dvoje dece povređeno u roku od tri sata u saobraćajkama!

Sedmogodišnji M. A. teško je povređen kada je na njega naleteo vozač "mercedesa" S. L. (39) iz Prokuplja dok je pretrčavao ulicu. Jedanaestogodišnja T. I. iz Rečice je lakše povređena kad je u Žitorađi udario automobil

  • 19

Dvoje dece je u razmaku od tri sata povređeno u saobraćajnim nezgodama, kada su na njih naleteli automobili. 

 

Sedmogodišnji M.A. iz Prokuplja je teško povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se desila u prokupačkoj ulici Dobrička. Kako je saopšteno u policiji, vozač "mercedesa" S. L. (39) iz Prokuplja udario je dete dok je ono pretrčavalo ulicu.

 

Tri sata kasnije jedanaestogodišnja T. I. iz Rečice, zadobila je lakše telesne povrede kada ju je udarilo vozilo u pokretu u Žitorađi.

 

Oba deteta su u saobraćaju bili pešaci.

 

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gile

    16. septembar 2014 | 19:02

    Evo sad sam usao u kucu I malopre sam bio svedok gde majka sa detetom(5-6god)trci za busom,prelazi van pesackog u trku,vuce ono jadno dete za ruku,zamalo nisu izginuli oboje,sreca da je vozac bio priseban I ukocio. Sta onda ocekivati od tog deteta kad ima takvu majku,treba joj oduzeti starateljstvo

  • Mysun

    16. septembar 2014 | 16:07

    Dete pretrcavalo ulicu, nije bas lako ni to predvideti. Ne pravdam nikog, naprotiv, ali koliko ima bahatih vozaca toliko ima i neodgovornih pesaka, prelaze ulicu gde i kako stignu.

  • ssss

    16. septembar 2014 | 16:00

    Katasrtrofa! Ima i krivice odgovornih, NIKO NE APELUJE na pesake da postuju saobracajne propise, jer im niko nista ne moze, policija ih ne kaznjava, zato su tako bahati!!! Nedavno sam propustio pesaka na pesackom, a on, nonsarlatno prelazi ulici i caska mobilnim telefonom, sve ispred saobracajca! Na moje pitanje istom, da li je to u redu, samo je odmahnuo rukom uz komentar " sta ja da mu radim"...! Stanje u saobracaju, kao i u drzavi, nekultura, bahatost, javasluk...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA